Na een verbouwing van tweeënhalf jaar, dachten Jaap Reesema en Kim Kötter nog vele kalanders af te scheuren in hun woning in Loosdrecht. Kosten nog moeite werden gespaard tijdens de verbouwing, waarna ze vorig jaar eindelijk konden intrekken. Echter laat het koppel via Instagram weten dat hun huis binnenkort op de markt komt en de verhuisdozen binnenkort ergens anders neerplempen.

Kim Kötter zou je kunnen kennen vanuit verschillende tv-programma’s en presentatie- en modellenwerk. Haar man, Jaap Reesema is ook geregeld op de beeldbuis te zien, won het derde seizoen van X Factor en zingt, naast zijn rol in de podcastserie De Zelfspodcast, hier en daar ook nog een ‘foute noot’.

Jaap Reesema’s droom om aan het water te wonen komt uit

Het koppel leek erg tevreden in hun Loosdrechtse residentie, alsnog gaan ze er met een noodgang weer vandoor. Kim vertelt tegen Story dat hun makelaar stond een tijdje geleden ineens onaangekondigd voor de deur stond. “Hij was op de hoogte van Jaaps droom: wonen aan het water. En er kwam een perfecte plek bij ons in de buurt vrij. Ik dacht in eerste instantie: ik ga wel even met Jaap mee, maar dat is het dan wel. Maar toen ik het zag, wist ik het ook meteen. Dit is het.”

Op haar Instagram laat Kim weten dat ze binnenkort hun nieuwe huis gaan verkopen en gaf ze ook een korte tour door het nieuwe én oude huis. ‘Toch wel even met buikpijn naar ons huidige huis kijkende”, luidt de tekst bij een foto van hun ‘oude’ villa. “Jeetje wat een berichten, ja het huis komt te koop. Maar er zijn aardig wat gegadigden.”

Wederom in Loosdrecht

De woning komt, zodra de verbouwing van het nieuwe huis rond is, terecht op de website van makelarij Id Makelaars. Eind februari van afgelopen jaar gaf Kim Köter een tour door het huis dat binnenkort van eigenaar zal wisselen, zie die video hieronder.