Op de Tielerweg 41 in Geldermalsen staat een zeer fraaie woonboerderij, die zijn oorsprong in 1835 vindt. Volgens de makelaar is dit pand “met liefde bewoond, verbouwd en onderhouden is”, maar toch weerhield dat de eigenaresse er niet van om ‘m weg te doen.

Woonboerderij in Geldermalsen

Naast de ruime en lichte living  ligt een uiterst sfeervolle woonkeuken die met recht gezien mag worden als het vitale hart van het huis. Vanaf dit gedeelde heb je al zittend aan de grote eettafel vrij uitzicht dankzij de riante raampartijen.

Geldermalsen

“De in opdracht van eigenaresse gerealiseerde uitbreiding met prachtig souterrain biedt de mogelijkheid om wonen en werken op een fraaie en luxe manier te combineren,” aldus de makelaar van dienst. Onder het zadeldak bedekt met pannen liggen 7 kamers, waarvan 5 slaap- en 2 badkamers, voorzien van inloopdouche, ligbad en dubbel wastafelmeubel.

Geldermalsen

Het souterrain is te bereiken via een klassiek trap. Deze gezamenlijke ruimte bevat een volwaardige bar, maar deze ruimte kan meerdere functies bekleden.

Knusse en sfeervolle tuin

De tuin is ruim bemeten, bevindt zich temidden van allerlei groen, ligt op het zuiden, heeft diverse terrassen en biedt voldoende privacy. De schotse en scheve stenen en de buitenoven geven de tuin karakter en zeker wanneer de avond valt wordt er een knusse, warme sfeer gerealiseerd. Toch niet helemaal jouw smaak? Dan heeft het perceel van 4.469 m² nog genoeg ruimte voor eigen invulling.

Met 281 m² aan woonoppervlak is er genoeg werk aan de winkel qua indeling en inrichting. Maar voor je je daar druk over gaat maken, is het van belang te weten wat de vraagprijs is. In samengang met makelarij Dolron Rivierenland Makelaars willen de huidige eigenaren €1.395.000 hebben voor de chique woonboerderij.