Veel mensen zijn bang om ouder te worden, terwijl de levensverwachting in Nederland almaar verder omhooggaat. Daarom zit er niets anders op dan het beste er van maken. Zoals je dagen spenderen in een van de meest chique verzorgingstehuizen in Nederland, gevestigd in Aerdenhout. Volgens Quote is dit appartement in eigendom van Michael Boelaars. Deze 63-jarige vindt zichzelf klaarblijkelijk nog te jong voor dit verzorgingspaleis en heeft er een koopsom op gevestigd van koopsom van €2,15 miljoen, terwijl hij het zelf kocht voor € 1,6 miljoen en er nooit heeft gewoond.

De chique kenmerken van het verzorgingstehuis

Het verzorgingstehuis wordt van alle kanten geflankeerd door de monumentale, onder architectuur aangelegde tuin met zijn diverse oude hoge bomen en groene heesters. Er is tevens een grote spiegelvijver, een theehuis aan de oostzijde van de vijver, dat door de bewoners gebruikt kan worden. Het indrukwekkende pand is eind jaren negentig opgedeeld in drie riante appartementen. Hoewel het officieel gezien geen bejaardentehuis is, heeft het overduidelijk de potentie om als diens te fungeren.

De entree maakt ruime voor een ontvangsthal met houten lambrisering en op maat gemaakte kasten. Een ruim gastentoilet, een kamer met eigen balkon die uitkijkt op het westen. De ontvangsthal heeft dubbele deuren naar de eetkamer met een grote gashaard, fraaie kastenwand en bijzondere plafond designs. De dubbele openslaande deuren geven uitzicht naar de uitnodigende woonkamer.

Verzorgingstehuis

De woning van 329 m² biedt prachtig uitzicht op het park en de mooie vijver. De Bulthaup keuken is voorzien van Gaggenau inbouwapparatuur en opent naar een balkon. De openslaande deuren naar een ruim terras op het westen met bergruimte en een ruime bijkeuken. De master bedroom heeft een ruime kleedruimte, een luxe badkamer met stoomdouche, een Cleopatra hot whirlpool, dubbele wastafels, toiletten, een flatscreen tv en overal is vloerverwarming aanwezig.

Een lift én wijnkelder

De grote woonkamer heeft ook nog een studio en een eetkamer met plaats voor acht mensen. De kelder bevat twee parkeerplaatsen, een wijnkelder, een eigen berging en een lift die er natuurlijk voor zorgt dat de ouderen geen trappen hoeven te overwinnen.

Op de bovenverdieping is het ook niet mis. Met een ruime biljart/spelletjeskamer, logeerkamer, aparte tweede badkamers gecombineerd met douche, wastafel en toilet. De apart betegelde wasruimte gecombineerd met wasmachine en droger met een stookruimte gecombineerd met cv-ketel en boiler zijn ook ideaal. Nabij deze rustige woonwijk op de Van Lennepweg 34 liggen winkels in Heemstede en Aerdenhout, met een hoop keuze aan kwalitatief hoogwaardige winkels.

De makelaar van dienst opereert onder de vlag van DMC Overveen en er wordt een prijs voor gevraagd van € 2.150.000. Check via deze link het penthouse op Funda.