Travis Scott, bekend van zijn rapmuziek, eigen merchandise en zijn samenwerkingen met Nike en McDonalds, en zijn vriendin Kylie Jenner hebben de huur stopgezet van een prachtig herenhuis in New York. Hierdoor is het huis weer beschikbaar om te huren of te kopen. Je moet echter wel van goede huize komen om een van deze twee opties in te vullen.

Het herenhuis wordt al 10 jaar lang verhuurd

Het in 1839 gebouwde herenhuis staat in Greenwich Village en is tien jaar lang verhuurd geweest. Nu de huur is stopgezet door het beroemde koppel is het eindelijk gereed om weer voor een langere periode aan een vermogend persoon gebonden te worden. De villa telt in totaal zes verdiepingen en heeft ongeveer 2650 vierkante meter aan woonruimte. Hieronder verdeeld zijn zes slaapkamers en acht badkamers. Er is een riante woonkamer met een knusse open haard en een grote open keuken.

Huis Travis Scott

Foto: Realtor.com

Alle kamers en niveaus zijn te betreden via een unieke glazen trap of lift. In de kelder van de villa staat een extra keuken, een mediaruimte waar je u tegen zegt en op het terras staat een bubbelbad, verbonden aan een wellness ruimte, met een sauna. Voor de master bedroom is de hele vierde verdieping beschikbaar gesteld met een grote inloopkast, kleedruimte en een terras. In de tuin staat een grote loungebank met een barbecue waar je wagyu op kan leggen en een eettafel.

Genoeg onroerend goed

Travis Scott en Kylie Jenner hoeven het huis niet te missen, want ze hebben samen voor in totaal $ 100 miljoen aan huizen op plekken zoals, Hidden Hills, Holmby Hills, Brentwood en nog een prachtig huis in Beverly Hills. Bekijk via deze link de advertentiepagina van het NYC-herenhuis.

Woonkamer Travis Scott

Foto: Realtor.com

Travis Scott slaapkamer

Foto: Realtor.com