Justin Timberlake begon zijn zangcarrière bij de boyband NSYNC, maar sinds 2002 gaat hij als solo-artiest door het leven. En dat gaat ‘m goed af. Met 10 Grammy Awards op zijn naam heeft de 40-jarige een grote naam voor zichzelf gemaakt. Samen met zijn vrouw Jessica Biel heeft hij vastgoed voor het oprapen. Maar soms kan er ook iets weg. Zoals zijn mansion met uitzicht over Los Angeles.

Justin Timberlake verkoopt mansion met uitzicht over Los Angeles

Niet alleen het uitzicht en de locatie maken dit optrekje speciaal. Het is namelijk ook nog eens de eerste keer in 20 jaar dat het pand beschikbaar is om te kopen. Volledige privacy, adembenemend uitzicht en een gevoel van rust op slechts enkele minuten van de stad neemt het perceel 4 hectare in beslag.

Justin Timberlake

Het compound biedt volledige privacy en ligt aan het einde van een doodlopende weg bij Mulholland Drive, achter poorten en een wachthuis. Het hoofdgebouw is vrij speels en biedt een open plattegrond met een gastronomische keuken, een fitnessruimte, een bioscoopzaal en 7 slaapkamers met een royale primaire suite. Het interieur valt te kenmerken aan harmonieuze mix tussen moderne en rustieke elementen.

Een epische buitenwoonkamer wikkelt zich rond het huis en biedt eindeloze grootschalige entertainmentopties. Het terrein herbergt elders nog een pension, een lang overloopzwembad met een toegevoegd dompelbad eronder (te zien op de kopafbeelding), een verlichte tennisbaan.

Vraagprijs van Timberlake’s compound

De “unieke statige residentie” op 3100 Torreyson Pl wordt momenteel vermeldt met een vraagprijs van $ 35.000.000, omgerekend € 30.052.575,00.

LA