Ricardo Kishna schitterde van 2014 tot 2015 op de linkerflank in de toen nog Amsterdam ArenA. Hij maakte in juli 2015  de overstap naar het Romeinse Lazio en begon daar goed met 15 wedstrijden in de basis tot hij onder het mes moest om een loszittend stukje uit zijn rechterknie te verwijderen. Na twee maanden was hij hersteld en toen gebeurde het nog een keer maar dan nog een stuk heftiger. Na de heftige blessures hebben we helaas nooit meer de oude Ricardo Kishna gezien op de velden. Na een huurperiode bij Lille OSC kwam hij in 2017 terug naar het  land, maar zijn Amsterdamse penthouse blijkt overbodig. Doe er je voordeel mee.

Geweldige investering van Ricardo Kishna

De Hagenees speelt nu voor ADO Den Haag, waardoor hij zijn penthouse in Amsterdam niet meer nodig heeft, want hij woont nu in het nieuwbouwproject Hyde Park in Hoofddorp. In 2016 legde Kishna een kleine 9 ton neer voor dit penthouse. Dit lijkt geen verkeerde investering te zijn geweest, want momenteel wil hij er graag € 2,4 miljoen voor zien. Of hij het er ook daadwerkelijk voor vangt, moet nog maar blijken.

Het penthouse heeft 203 vierkante meter aan woonruimte, drie slaapkamers met één master suite die een eigen badkamer heeft en een prachtig uitzicht over de zuid-as van Amsterdam. Er is een grote woonkamer die meteen verbonden staat aan de keuken en de eettafel, ook is er een hele grote inloopkast waar je makkelijk al je kleding in kwijt zou moeten kunnen.

Dakterras met loungeset

Via de trap kom je uit op een groot dakterras waar je een heerlijke loungeset hebt en eigenlijk gewoon de perfecte plek hebt om een barbecue te houden met wat vrienden of vriendinnen. Het hele huis is voorzien van airco, dat is erg voordelig als je ziet hoeveel ruiten het huis heeft.

ricardo kishna huis

Voor de servicekosten betaal je € 377,77 per maand en voor het erfpacht leg je ook nog eens € 1651,96 neer. Conclusie: je moet heel goed hebben gespaard om dit mooie penthouse te kunnen veroorloven.

Bekijk via deze link het huis van profvoetballer Ricardo Kishna op Funda.

ricardo kishna huis