Het YouTube kanaal van Enes Yilmazer met wel 1,3 miljoen abonnees is erg populair onder de luxe spotters. Hij geeft talloze rondleidingen door de meest prachte jachten, maar focust zich voornamelijk op indrukwekkende villa’s. In een van zijn meer recentere video’s neemt hij een kijkje aan boord in het jacht genaamd Tatiana, die je voor een bizar bedrag van $ 100 miljoen op de kop kan tikken.

Tatiana door Bilgin Yachts uit Istanboel

Tatiana is gebouwd door de Turkse scheepswerf Bilgin Yachts en heeft vier verdiepingen meegekregen uit Istanboel. Het bovenste dek is bedoeld voor de eigenaar die daar in uiterste privacy kan slapen, zijn eigen hal heeft en zijn kleding kwijt kan in de inloopkast. Maar ook kan relaxen in de privé hottub of de spa.

dek

Op het derde dek heb je op het achterdek een grote jacuzzi die het gehele achterdek in beslag neemt. Terwijl het middendek een kleine bartafel en een grote loungeset die heeft tegen de jacuzzi aanstaat. Het unieke van de jacuzzi zijn de drie ruiten die aan de onderkant zijn toegevoegd waar je uitzicht hebt op het binnenzwembad en vice versa. Op het voordek staat een drankjes bar met een groot flatscreen tv en genoeg stoelen. Gezelligheid zal niet ontbreken met de ruime keuze aan zitplekken. In dezelfde ruimte staat ook nog een eettafel met een unieke kroonluchter erboven.

Vloerplan van het 80 meter lange jacht

Op de tweede verdieping zijn er eigenlijk alleen maar slaapkamers en een spa. De spa heeft een aparte locatie om gemasseerd te worden met uitzicht op zee. Er is een stoomruimte, een binnenzwembad van marmer en een prachtige trap die je weer op het hoofddek kan brengen. Elders zijn er nog zes gastverblijven, terwijl er ook aparte kamers zijn voor de 22 personeelsleden. Ook aan hen is goed gedacht. Ze kunnen in hun eigen woonkamer rusten of natuurlijk slapen in de chique slaapkamer.

Jacht Tatiana

800.000 per week extra kwijt

Op de onderste verdieping zijn de V.I.P kamers, de gym, een extra spa, een eigen bioscoop, twee kantoren, een grote woonkamer en in totaal maar liefst twee zwembaden. Geen gedoe met zout water in je mond en neus dus. De prijs om jacht Tatiana te charteren start bij € 775,000 per week.

zwembad Jacht Tatiana