Twee grootheden op het gebied van jachten bouwen en inrichten gaan zijn krachten bundelen. Frank Neubelt Yacht Design en German Yacht Coutre gaan de samenwerking aan om een 70 meter lange superjacht te gaan bouwen. De superjacht Screen wordt gebouwd met als doel dat de eigenaar wereldreizen kan maken met alleen zijn jacht met zeer luxe comfort.

Succesvolle samenwerking voor superjacht Screen

De twee bedrijven hebben een duidelijke taak verdeling. Frank Neubelt Yacht Design zorgt volledig voor de inrichting van het jacht en German Yacht Coutre zorgt voor de rest. Het jacht gaat gebruik maken van de Rolls-Royce generatoren die wel vaker worden gebruikt in deze industrie. De Rolls generator wordt aangeschreven als een van de beste generatoren die momenteel beschikbaar zijn voor jachten.

Wat heeft het jacht voor luxe te bieden?

Aan ruimte op het jacht zal geen gebrek zijn. Je kan makkelijk 12 gasten mee aan boord nemen en dan heb je het personeel nog niet eens meegerekend. Dit 70 meter lange jacht krijgt vier verdiepingen. Op de bovenste verdieping zal de mastersuite komen van de eigenaar. Het terras op deze verdieping heeft een jacuzzi. Vanuit deze jacuzzi heb je een 360 graden uitzicht over de zee. Binnenin de suite heb je een eigen kantoor, badkamer en natuurlijk een kingsize bed.

Superacht Screen

Op de derde en tweede verdieping staan de suites voor de 12 gasten die mee kunnen op dit luxueuze jacht. Op het hoofddek zijn de spa, fitness zwembaden enzovoort te vinden. Dit dek is vooral gericht op recreatie, ontspanning en natuurlijk moet je ook ergens eten en een gezellige avond kunnen hebben. Daar is de bar en de grote eetruimte de ideale plek voor. Hier kunnen ongetwijfeld leuke feestjes gegeven worden tot diep in de nacht met een aantal dure flessen champagne.

Vanuit een jacuzzi een film kijken op een groot scherm

In totaal heeft dit jacht qua oppervlakte ongeveer 700 vierkante meter. Alle vier de verdiepingen zijn heel makkelijk te bereiken door de grote trappen en zelfs door een lift. Er is ook een openlucht bioscoop op het hoofddek met een jacuzzi. Er is nog een extra loungeruimte en ten slotte nog een heli-pad die gemakkelijk een helikopter mee kan vervoeren op reis als hij goed vaststaat. Je weet het nooit met al die hoge golven op de genadeloze wateren. Superjacht Screen