In het zuiden van Duitsland liggen de grote steden München en Stuttgart. De laatstgenoemde stad ligt erg dicht in de buurt van de schitterende villa die wij hebben gevonden. Vanaf Sindelfingens, de plek waar de woning staat, is het nog geen half uur ten noordoosten om in het centrum van Stuttgart te komen. Bereidt je maar voor op een woning met een Hollywood-achtige uitstraling en een futuristisch design.

Moderne Hollywood-achtige droomvilla in de stad Singelfingens

Als je van moderne architectuur houdt is deze Hollywood-achtige villa zeker een waar je je ogen uitkijkt. Bij de entree van het huis wordt je al verrast met de prachtige oprit en de hypermoderne garage die plaats heeft voor twee bolides. Via een kleine poort kom je terecht in de ruime voortuin.

Stuttgart Villa Hollywood

Deze leid je ook naar de voordeur van deze moderne woning. Bij de ingang van de villa maak je meteen kennis met de woonkamer. De open keuken en de eetruimte zijn allemaal een geheel. De open haard en de vleugelpiano staan pal in de woonkamer en voegen een klassieke sfeer toe aan de woonkamer.Villa Stuttgart

Op de tweede verdieping van de woning heb je een kantoor die een schitterend uitzicht biedt over de groene Duitse wijken. Er zijn drie slaapkamers die elk een groot tweepersoonsbed hebben. De master bedroom heeft nog een eigen badkamer en een inloopkast. De tweede badkamer los van de slaapkamer is het grootst met een bad, een grote douche en meerdere wastafels.

Via een trap die je alleen in typische Amerikaanse films tegenkomt betreed je de grote tuin. Op dit moment is er alleen een ingebouwde jacuzzi, maar nog geen zwembad. Dat is aan de nieuwe eigenaar of hij dat wilt. De tuin is groot genoeg om er een groot zwembad in te plaatsen. Voor ongeveer $ 10 miljoen is deze woning voor jou. Bekijk de villa via deze link.

Garage Villa Stuttgart