De residenties van de rijken der aarde zijn allerminst saai te noemen. Met grote bedragen, komt grote ruimte en veel luxe. Het zal je dan ook niet verbazen dat een onderkomen met het stempel ‘Super Penthouse’ niet goedkoop is én gigantische luxe biedt. Deze overdaad aan luxe en comfort is gesitueerd op de 53e en 54e etage van het Pacifica appartementencomplex – in Auckland.

Eén van de meest luxe penthouses die de wereld kent

Het is natuurlijk al een voorrecht om je terug te trekken op een hoogte waar je letterlijk én figuurlijk in de wolken bent. Om dit dan ook nog eens te mogen doen in een penthouse dat een kleine 1.300 vierkante meter beslaat – woorden schieten tekort natuurlijk. Het Pacifica ‘Super Penthouse’ is een van de grootste penthouses die op dit moment aanwezig zijn in de wereld. Deze creatie komt uit de koker van de Chinese ontwikkelaar Hengyi.

the pacifica super penthouse auckland nieuw-zeeland Pure Luxe

Om te beginnen zijn er in dit penthouse 4 en-suite slaapkamers aanwezig én een gastenverblijf. Daarnaast zijn er diverse ontvangstruimtes aanwezig, zoals een receptie, lounge, fitnessruimte en een mediaruimte – kortom, het gemiddelde bedrijfspand is ook gevestigd in dit penthouse. In de omschrijving wordt het penthouse aangemerkt als een woning die vijfmaal zo groot is als ’t gemiddelde huis in Nieuw-Zeeland.

the pacifica super penthouse auckland nieuw-zeeland Pure Luxe

Uiteraard is het penthouse eveneens voorzien van zaken zoals een sauna, een spa en een stoomruimte. Ontspanning is natuurlijk wel essentieel als je al die trappen naar de 53e verdieping hebt moeten lopen. Uiteraard heb je als bewoner van het penthouse ook toegang tot alle andere faciliteiten in het complex. Daar hoort onder andere een zwembad bij, een restaurant en een bar. Het enige nadeel: als je gaat verhuizen moet je je tuinset achterlaten, daar er geen balkon aanwezig is. Vervelend, maar niet iets waar we niet overheen komen toch?

the pacifica super penthouse auckland nieuw-zeeland Pure Luxe the pacifica super penthouse auckland nieuw-zeeland Pure Luxe

Bron: Luxatic