Daar zijn we weer zoals gewoonlijk op het YouTube kanaal van Pure Luxe. Vandaag is Floris Wyers te bevinden op circuit Zandvoort waar we zijn uitgenodigd door twee Britsen merken, namelijk: whiskey merk Bowmore en Aston Martin. Hopelijk hebben ze niet teveel hun krachten gecombineerd, want drank en autorijden is geen al te beste combinatie.

Rondje scheuren op circuit Zandvoort door Bowmore en Aston Martin

Je op circuit Zandvoort bevinden met een automerk geeft natuurlijk al een duidelijke affectie van wat er vandaag gaat gebeuren. We gaan naast een coureur even een rondje scheuren in de hoop om Max Verstappen zijn snelste raceronde te verbeteren. En Daarnaast hebben we ook in een levensechte race simulator gezeten waarbij we een beetje sturing bij kregen van Rob Kamphues.

De Bokkendoorns

Na al het intensieve racen kunnen de magen ook nog wel even verwend worden. Dat gaat gelukkig heel makkelijk in twee sterren Michelin restaurant de Bokkendoorns. Los van de geweldige gerechten die geserveerd worden is de whiskey van Bowmore hier natuurlijk ook aanwezig.

De bokkendoorns

We maken dan ook kennis met senior whiskey specialist David Miles die ons even tot in de details het verhaal achter de exclusieve 21-jaar oude whiskey van Bowmore in samenwerking met Aston Martin uitlegt. De prijs van deze exclusieve whiskey is €325,-  Dit is dan ook de eerste keer dat ze met deze whisky de ‘Golden Ratio’ hebben toegepast.

Bowmore en Aston Martin

Toffe winactie

Uiteraard sluiten we de video af met een geweldige winactie. Je kan namelijk een geweldige Bowmore Whiskey Experience diner plus overnachting in de Bowmore Suite van 5-sterren Hotel L’Europe te Amsterdam voor twee personen. Wil je weten hoe je deelneemt aan de winactie? Kijk dan de gloednieuwe Pure Luxe video hieronder.