Iedere gamer herkent het wel. De advertentie op aparte websites voor een case van Louis Vuitton, Gucci, of Dior om je PlayStation en/of Xbox  controller in te doen alsof het lijkt dat je een designer PlayStation of Xbox hebt. Allemaal neppe dingen die er misschien een beetje leuk uit zagen, maar daar was ook alles mee gezegd. Daar komt nu eindelijk verandering in. Je zult misschien de hoofdprijs moeten betalen, maar dan heb je wel een echte portable game-case in samenwerking van Xbox en Gucci.

Portable game-case

Misschien is het een beetje onnodig, maar het ziet er wel heel erg tof uit. Ze tilde ze het wel naar een heel ander niveau door een samenwerking met Gucci eraan te verbinden. Xbox en gucci gamecaseDaarbij bestaat Xbox ook nog eens 20 jaar en het Italiaanse merk Gucci tikt al bijna de 100 jaar bestaan aan.

Nieuw voor Gucci

Voor Gucci is dit iets heel anders. Ze houden zich veel meer bezig met fashion en stijl. Nu verbreden ze zich ook in de gaming branche. Dit is zeker geen onbekend begrip voor grote merken. Zo begon automerk Bugatti ook met samenwerkingen met andere bedrijven zoals: Gillete en IXO.

Gamecase met ingebouwde accu

Huidig speler van VV IJsselmeervogels Kaj Heerings bracht zo’n ‘game case’ als eerste op de markt. Het enige verschil is dat je met deze case ook nog onderweg kan spelen door middel van een accu kan je bijvoorbeeld in het vliegtuig gewoon gamen.Gamecase

Met klanten als Lionel Messi, Max Verstappen en Sergio Kün Agüero was zijn game-case één groot succes. Sindsdien zagen vele bedrijven hier potentie in waaronder Xbox zelf.

1 van de 100 koffers

De exclusiviteit is ook altijd een opvallend punt aan samenwerkingen van grote merken. Dat is niet anders bij de Xbox en Gucci game-case. Er worden binnenkort in totaal 100 van deze koffers uitgebracht. De prijs is nog niet helemaal zeker, maar naar verluid zal de koffer $ 10.000 dollar gaan kosten. Voor een normale gamecase ben je nog geen 1/10 kwijt. Dus het effect van Gucci brengt de prijs wel op een heel ander niveau naar boven.

Via twitter kondigde ze de samenwerking op een typische game term uit.

gamecase gucci x xbxox0/100