Net als haast in heel Nederland, stegen de woningprijzen Ben Bosch onverhinderd mee. Uit onderzoek van makelaarsvereniging NVM blijkt dat je in de eerste drie maanden van 2021 gemiddeld € 356 duizend voor een huis in de regio Den Bosch betaalde, terwijl dat nu al op € 425 duizend ligt. Op 22-10-2021 verwelkomde Funda een woning in de buitenklasse. Een statige herenhuis welteverstaan, in de binnenstad van ‘s-Hertogenbosch, ofwel Den Bosch.

Herenhuis in Den Bosch nu op Funda

De gevel steekt niet uit qua aanzien in vergelijking met die van de rest in de wijk, maar sla de voordeur open en je zult merken dat het interieur dat wel degelijk doet. Het monumentale pand werd in 1915 gebouwd en is recentelijk ‘volledig en met bijzonder veel smaak gerenoveerd en afgewerkt’. Onder het pannendak vindt je 337 m² aan kleurijk woonoppervlak. Het zit namelijk boordevol abstracte vormen, kleuren en meubelstukken. Kijk maar eens naar de marmeren open hard, de diverse opvallende lampen, de trapbekleding en de riante inloopkast.

Den Bosch

Maar in de basis is het strak en voorzien van de huidige woningtrends: wit, strak afgewerkt, neutraal en visgraat- en marmeren vloeren. Iedere ruimte van de 10 kamers is op een unieke wijze ingericht, bestaande uit zes slaapkamers, waarvan één op zolder, en twee badkamers.

Florissante trap

Buiten het kleurenspel binnen de muren om ligt er op het perceel ook nog een dakterras en een ruime achtertuin van 25 meter diep en 6,5 meter breed, voorzien van enkele loungeplekken, een eettafel, een schuurtje en een open haard.

€ 6.651 per m²

De woning op Julianaplein 23 in Den Bosch van in totaal 421 m² wordt aangeboden op Funda voor € 2.800.000, dat komt neer op € 6.651 per m². Kijk vooral even rond of het iets voor jou is. 

Inloopkast Dakterras