Iedereen droomt er wel eens van om in de Verenigde Staten te wonen onder alle luxe faciliteiten en de lekker zomerse temperaturen. Dit huis stijgt alles te boven. Het is een prachtig huis met alles erop en eraan, maar van de vraagprijs zul je heel erg schrikken

Momenteel duurste huis van de Verenigde Staten

Florida is een goed voorbeeld van een staat waar veel mensen willen wonen. De grond wordt hierdoor ook duurder en je zou hem in de categorie ‘bizar’ in kunnen delen. En laat Florida nou net de locatie zijn waar de duurste woning op de huizenmarkt in de Verenigde Staten zich bevind.

Om precies te zijn Laden Palm Beach, de woning staat voor de derde keer in 2021 op de huizenmarkt. De vraagprijs is maar liefst $ 290 miljoen. Dit bedrag zegt al genoeg over de reden dat hij al drie keer eerder op de huizenmarkt van de VS was verschenen.

duurste huis in de Verenigde Staten

Het landhuis bevindt zich op het ‘Tarpon-eiland’, dat eiland strekt zicht uit over 918 hectare. Aan alle vier de zijden van het perceel staat een waterfront van 120 meter. Het pand met een aanlegsteiger is toegankelijk via de lucht, over land of over zee en hij wordt geleverd met een verlichte tennisbaan.

Oude woning omgetoverd tot droomwoning

De woning is gebouwd in begin jaren 30 en heeft tientallen metamorfoses achter de rug gehad. Het fijne aan dat het een groot perceel op het water is. Is dat uitbreiden heel gemakkelijk gaat. Het kost het één en ander, maar als je het duurste huis van de Verenigde Staten kan kopen zal uitbreiden ook geen probleem moeten zijn. Verder beschikt de woning over twee zwembaden, een garage voor zes auto’s naast de reeds bestaande, 11 slaapkamers en 14 badkamers.duurste huis in de Verenigde Staten

Het landhuis werd werd in juli gekocht door vastgoedontwikkelaar Todd Michael Glaser in Miami. Die het voor een relatief lage $ 85 miljoen op heeft gepikt als je het vergelijkt met de prijs waarvoor de woning nu te koop staat.

Jim McCann van Premier Estate Properties, die de deal vertegenwoordigt, zei hierover: “Palm Beach heeft een dramatische stijging van de vraag gezien, aangezien bedrijven en individuen hun balans tussen werk en privé opnieuw evalueren. Met de combinatie van nieuw gebouwde appartementencomplexen aan het water, klasse A kantoorruimte, eengezinswoningen en veel opwindende groei op zowel commerciële als residentiële locaties, heeft Palm Beach de aandacht getrokken van over de gehele wereld.”

Bekijk via deze link de advertentie: