Deze woning in Nieuw-Vennep is er eentje in de buitencategorie, anders zouden we er geen artikel aan wijden, bevat zeeën aan woonruimte (515 vierkante meter) en bevindt zich nog geen 20 minuten van Haarlem en Amsterdam vandaan. De ligging van de villa ligt ook nog eens perfect in de buurt van de overige randsteden en dat maakt het een échte alles in één woning.

Begane grond van de droomvilla in Nieuw-Vennep

De villa valt te betreden via een schitterende oprit waar de bolide op het grind kan worden geparkeerd of in de dubbele garage. Via riante luxedeuren betreedt de toekomstige bewoner de villa waarin er meteen kennis wordt maakt meet een ruim opgezette gang. Middels de glazen deuren krijgt de nieuwe eigenaar een inkijkje van de prachtige eetruimte en een vleugje van de riante achtertuin mee.

woonkamer Nieuw-Vennep

De eetruimte keuken en woonkamer vormen het hart van de woning en is net zoals de gang erg ruim. Ondanks de vele ruimte is de woonkamer erg knus ingericht en zit je als koper nog geen tien meter van de televisie vandaan. Maar dit is niet het enige waar de begane grond allemaal ruimte voor heeft. Zo is erg nog plek voor een kantoor en via de garage komt de toekomstige eigenaar misschien wel terecht in het absolute pareltje van de villa.

Binnenzwembad met sauna

Hier is namelijk een verwarmd binnenzwembad en sauna. Dan zou je verwachten dat de spectaculaire dingen zich alleen op de begane grond bevinden, maar niets is minder waar. Een verdieping boven het zwembad bevindt zich de fitnessruimte en de recreatieruimte met een pooltafel, grote bar en een knusse bank met een flatscreen tv.

zwembad

Vanuit de fitnessruimte is er een prachtig uitzicht op de grote achtertuin of via een groot ruim kijk je uit op het binnenzwembad. Verder zijn hier ook nog de slaapkamers te bevinden. Het gaat hier om vier ruime slaapkamers met elk een eigen badkamer.

Garage met tonnen aan bolides

Als je dacht dat we alle spectaculaire dingen hadden gehad heb je het fout. Aan de achterzijde van de grote tuin bevindt zich namelijk een bizar grote garage die voor de vorige eigenaar plaats maakte voor mooie combinatie tussen moderne en klassieke bolides. Het is alles behalve een goedkope woning, dus misschien laat de vorige eigenaar een paar wagens staan voor de toekomstige eigenaar. Anders is het ook zo leeg in de garage, nietwaar?

Voor € 2.750.000 zet je de woning op je naam. Bekijk via deze link de advertentie van de villa in Nieuw-Vennep

pooltafel Nieuw-Vennep gym Garage Nieuw-Vennep luxe slaapkamer