Op grootste huizensite van Nederland, Funda waar sinds 2001 huizen op worden aangeboden, staat haast voor ieder wat wils. Wat te denken van deze volledig gerenoveerde woning in Delfgauw met een bijzonder ruime living en eetkeuken, nabij het centrum van Delft

Funda-makeover in Delfgauw

De woning werd omstreeks 1928 uit de grond gestampt en lag er de afgelopen jaren behoorlijk vervallen bij. Totdat het in 2021 geheel en met smaak werd gerenoveerd. Alles is aangepakt: de gevel (buitenschilderwerk en opnieuw gestuukt), woonkamer, slaapkamers, trappen en er zijn nieuwe dakkapellen geplaatst.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Funda Makeovers (@fundamakeovers)

Aan de voorzijde van de woning, op een perceel van 308 m2, bevindt zich eerst het entree, hal, bergruimte. Gevolgd door de gezellige, royale eetkeuken, terwijl de luxe keuken met inbouwapparatuur de rechterzijde van de eetkeuken invult. Aansluitend is een maximaal uitgebouwde, bijzonder ruime woonkamer aan de achterzijde.

Funda

Vanuit deze verlichtte, gezellige ruimte wordt je een uitzicht aangeboden op de tuin, die je vervolgens zelf kan betreden middels de hal, maar ook dankzij een schuifpui aan de achterzijde die gemakkelijk in gebruik is.

Om de twee slaapkamers en de moderne badkamer met inloopdouche en dubbele wastafel te bereiken moet je de trap op en de overloop overbruggen. Deze verdieping is verder aan twee zijden uitgebouwd met een brede dakkapel in het zij-dakvlak.

Zonnige buitenruimte

De nette, diepe tuin wordt vergezeld door een vrijstaande houten garage van 30 m2 . En bestaat verder uit terrassen en een gazon. Aangezien de gunstige ligging op het westen, geniet de toekomstige eigenaar nagenoeg de hele dag van de zon, als die zich tenminste laat zien. Helaas kunnen de auto-eigenaren op de parkeerplaats ernaast ook van meegenieten.

Van hieruit ben je in enkele minuten in Den Haag en Rotterdam en met de benenwagen of de fiets zit je voordat je het weet in het centrum van Delft.

Vraagprijs op Funda stijgt met € 395 duizend

Voor de metamorfose bedgroep het woonoppervlak 125 m2, maar daar is nu 100 m2 van overgebleven. Zoals we weggaven inde titel is ook de prijs veranderd. Toen het er ng vervallen bijlag kon je het oppikken voor €199.000, maar nu zul je bereidt moeten zijn om €595.000 neer te tellen. Zie op de Funda-advertentiepagina of jij dat het waard vindt.