Als je een beetje op wil opvallen met je woning en een aardig zakcentje bij elkaar hebt gesprokkeld, is het wellicht een goed idee om eens een blik te werpen op deze woning aan IJmeer. De moderne structuren worden nog gebouwd, maar het uniek staaltje architectuur zal een onuitwisbare indruk bij je achterlaten.

Miljoenenvilla IJmeer

“De eerste vier zogenoemde Dijkvilla’s zijn ontworpen door architect Arjen Hoogeveen en “uitgevoerd in unieke gevel en dakbekleding waardoor ieder villa zijn eigen karakter heeft.” Door middel van de grote raampartijen komt er veel licht binnen en heb je een fijn uitzicht over de buurt.

Tuin

Natuurlijk is de inrichting helemaal aan jou als je een nieuwe woning koopt, maar het beeldmateriaal op Funda geeft je alvast een inkijk aan hoe het er eventueel uit kan zien.

Perfect gelegen

Met 296 vierkante meter aan woonruimte is er meer dan genoeg plek om je creativiteit te kwijt te kunnen. Daarbij heb je in totaal de beschikking over een perceel van 1564 vierkante meter en het kampvuur is al aangestoken, alleen nog de marshmallows missen nog.

Miljoenenvilla IJmeer

Opvallen wordt echter wel moeilijk, want de toekomstige eigenaar zal niet de enige zijn die een nieuwbouw woning aan het IJmeer heeft. In totaal worden er 1300 unieke woningen gebouwd. Dat wordt een drukke buurtbarbecue dus. Ondanks de vele woningen staat de rust centraal. Er wordt van alles aan gedaan om de natuur naar voren te laten komen.

Prijs van de villa

De villa beschikt over een grote keuken, woonkamer, zitkamer, een rustgevende werkkamer, vier slaapkamers, drie badkamers en een schitterende tuin. De reden dat de woning zo’n hoge prijs heeft is vanwege de ligging. En dan vooral het gegeven dat de woning zich op nog geen 25 minuten autorijden van de villa begeeft.

Voor een krankzinnige prijs van € 3.250.000 staat de woning te koop. Bekijk via deze link de advertentie van de miljoenenvilla bij het IJmeer

Inrichting villa
Miljoenenvilla IJmeer
Slaapkamer