Gokken maakt nogal wat los in het lichaam én de hersenen. Het beloningscentrum in de hersenen worden enorm geprikkeld en daardoor nemen sommigen maar al te graag plaats achter het riante aanbod aan slotmachines. Ook de online gokindustrie is groter dan ooit tevoren en Slotie Juniors NFT brengt daardoor de gokindustrie naar de metaverse. “SlotieVerse streeft ernaar ongeëvenaarde sociale ervaringen te creëren met de missie om in elke hoek vermakelijke evenementen te organiseren.”

Wat is SlotieVerse?

SlotieVerse is een metaverse ervaring in Las Vegas dat dient als vooruitstrevend alternatief op de conventionele gokindustrie, met meer dan 50 speelautomaten en 150 casino’s. Het is een gedecentraliseerd virtual reality-platform dat wordt aangedreven door de Ethereum-blockchain. Maar met een twist.

Sociale ervaring binnen de SlotieVerse

Het draait bij SlotieVerse dus niet enkel en alleen om de gokspellen, ook de algehele sociale ervaring staat hoog in het vaandel. Het is een stad waar gebruikers een volledig meeslepende ervaring kunnen hebben die gelijkstaat aan de ervaring die het échte gokparadijs Las Vegas te bieden heeft.

Binnenin het SlotieVerse kunnen deelnemers zich onder anderen concentreren op het bouwen van opvallende gebouwen, het hosten van liveconcerten en het belonen van hun klanten, om vervolgens te kunnen profiteren van het creëren van geweldige ontwerpen en de spellogica.

Iedere Slotie Junior in krijgt een stuk grond in het Slotie Junior District: een verzameling aangrenzende percelen (in totaal 10.000). Het is volledig op zichzelf staand en een van de meest populaire regio’s in SlotieVerse, allemaal onder toezicht van de levendige Slotie Junior-community.

Slotie Junior NFT’s

Slotie Juniors is de volgende generatie NFT’s, waarvan er 5.000 beschikbaar zijn en nog 5.000 die gereserveerd zijn voor Slotie Holders om te ‘fokken’. Elke Slotie Junior NFT is uniek. Ook zijn er gradaties qua zeldzaamheid en bieden ze allemaal andere voordelen voor de houder. Een eerdere drop van Slotie wordt geveild op NFT-marketplace OpenSea met een floorprice van 0,85 ETH.

Slotie NFT

Foto: OpenSea

Als eigenaar van  Slotie Junior NFT’s kan je rekenen op enkele extra voordelen op de SlotieVerse NFT-marktplaats (Exclusive Holder Rewards), waar digitale activa op verhandelt kunnen worden. Denk aan extra beloningen van de slotmachines, gratis spins, uiteenlopende kortingen en kun je als Slotie-houders virtuele evenementen in SlotieVerse bijwonen tegen een voordeligere prijs.

Om bij te dragen aan dat gemeenschapsgevoel krijg je als houder een speciaal plekje op de Wall of Owners. Dat is een muur in de metaverse met 10.000 standbeelden waar elke unieke Slotie Junior op staat afgebeeld en zijn allemaal vernoemd zijn naar de houders.

Wil je op de hoogte blijven rondom al het nieuws omtrent Slotie? Neem dan deel aan hun Discord-server (met op het moment van schrijven 211.215 leden) of volg ze op Twitter.