Meestal worden er op Marktplaats derdehands prularia verkocht, maar ook de meest exclusieve wagens worden via het platform verhandelt. Dit zijn de 3 dikste Ferrari’s die momenteel te koop worden aangeboden via Marktplaats.

Ferrari’s op Marktplaats

Tegenwoordig is het ook voor autozaken mogelijk om advertenties te plaatsen op de online-rommelmarkt. Hierdoor verschijnen er een heleboel dikke wagens, maar niet voor een tweedehands prijs.

Zo biedt Sam van Dalen Automobielen een Ferrari California 4.3 aan. Deze is dan wel gloednieuw en kost daarom meer dan € 130.000 knaken. Met deze wagen trek je dan wel de volledige aandacht, dit wegens de schitterende kleur die we metallic zwart dienen te noemen.

Ferrari's

De remklauwen knallen direct in het oog wegens de contrasterende felgele kleur. Het is maar goed ook dat er zulke goede remmen op zitten. Binnen 3,8 seconden trekt de wagen namelijk naar de 100 km/u en de topsnelheid ligt rond de 310 km/u.

Ferrari 812 Superfast

Met de Ferrari California 4.3 heb je nog niet het dikste van het dikste te pakken als het gaat om Ferrari’s van Marktplaats. Er is namelijk ook een advertentie van een Ferrari 812 Superfast door Gräper Automotive, die maar liefst vier ton kost. Dit is toch wel één van de mooiste wagens op heel Marktplaats. Dit komt mede door de kleur die Blu Tour de France heet (donker blauw metallic). Voor deze berg geld krijg je dus wel een geweldige wagen met bijna 800 pk en een topsnelheid van 340 km/u. Met deze wagen rijd u de California er dus gegarandeerd uit.

Knalrode Ferrari 488 Spider

Naast auto’s die worden aangeboden door autowinkels staan er ook flinke wagens op Marktplaats die te koop zijn gezet door particulieren. Zo biedt ene Marcel een knalrode Ferrari 488 Spider aan voor € 270.000. De Spider staat te koop in – hoe kan het ook anders – Naarden en staat op de afbeeldingen geposeerd voor een woning die bekend voorkomt bij de trouwe bezoekers van Pure Luxe.

Ferrari's

Het sportieve interieur en de blinkende buitenkant van de wagen doet menig autoliefhebber watertanden. Wie nog genoeg zakcentjes over heeft voor de auto moet er snel bij zijn. Er is namelijk al € 2 ton geboden en wie weet gaat de verkoper hiermee akkoord.