Ron Perelman is een van de rijkste mensen van Amerika. Volgens Forbes heeft de beste man een vermogen van $ 2,7 miljard. Daarom is het ook niet heel gek dat de beste man eigenaar is van een krankzinnig jacht met alles erop en eraan. Hij verdiende zijn geld met een breed scala aan bedrijven, in verschillende branches, maar genoeg over de portemonnee van Perelman. We gaan eens verder kijken naar wat die portemonnee onder meer teweeg heeft gebracht.

Ron Perelman’s superjacht

Maak kennis met Perelman’s superjacht, genaamd C2 – van scheepswerf Abeking & Rasmussen. Dit superjacht kost tientallen miljoenen en biedt de nieuwe eigenaar een onwennig overtal aan overbodige luxe. Het vaartuig is in 2019 omgebouwd door een Duitse scheepswerf.

superjacht

Deze metamorfose zorgde ervoor dat de romp van het jacht met 8 meter werd verlengd. Deze uitbouw maakte plaats voor twee extra gastenverblijven, een luxe zwembad, een strandclub en zelfs nog een garage. In totaal biedt dit jacht plaats voor 31 gasten in 15 chique hutten.

Uniek aspect

Elk jacht valt extra op door bepaalde specifieke aspecten. Zo heeft dit jacht een glazen buislift die omringd wordt door een weelderige trap. Met meer dan vijf dekken is een lift ideaal om te hebben.

jacuzzi met lift

Er is plek voor een loungeruimte waar je eindeloos op een comfortabele manier kan relaxen met je vrienden en vriendinnen, ook is het zonnedek een luxe op-zich.

Geweldig binnen- en buitenleven

Deze beschikt namelijk over een jacuzzi met het mooiste uitzicht over welke kustplaats dan ook. Naast de jacuzzi staat een zwembad omringd met luxe ligplaatsen waar je helemaal tot rust kan komen. Ook is er een uitklapbaar mega-scherm dat je toverschijn kan toveren als je het water een beetje zat bent. Dan kan je gewoon een filmpje aanzetten.

bioscoop

De luxe suites bieden je ook een geweldige ervaring op het jacht. Je betreedt deze suite via een witte gang, dan loop je tegen een masterbedroom aan met een prachtige badkamer een een inloopkast.

In totaal kost het jacht € 90 miljoen en staat te koop bij Fraser Yachts.

Ron Perelman Ron Perelman
Ron Perelman