Sealyon werd in 2019 te water gelegd door de Italiaanse scheepswerf Viareggio (VSY). Het elegante vaarwonder van 62 meter is bij uitstek geschikt voor een eigenaar die in pure luxe en een verbluffende stijl over de zeven zeeën wil cruisen. En tegelijkertijd schatrijk is.

62 meter lange Sealyon staat te koop

De hoofdsalon is gastvrij en beschikt over een glazen vleugel, die de toon zet van het stijlvolle design dat overal aan boord te waarnemen is. De skylounge van motorjacht Sealyon is ontspannend en comfortabel. Deze strakke ruimte wordt gedomineerd door de 103-inch tv die bij uitstek geschikt is voor entertainment na een leuke dag op het water.

Sealyon

Een glazen lift aan boord van Sealyon biedt toegang vanaf het benedendek tot het brugdek. Elders biedt een volledige fitnessruimte met alles erop en eraan op dit dek mogelijk om stoom af te blazen onder het genot van een panoramisch uitzicht op zee.

Terwijl het Italiaanse superjacht 12 gasten kan verwelkomen, bevindt de eigenaarssuite zich aan de voorzijde, die een halve verdieping is verhoogd, en biedt een buitengewoon panoramisch uitzicht van 180 graden over de het omliggende gebied, gecompliceerd door een weelderige en-suite badkamer met grijs geaderd Grigio Carnico-marmer.

Slaapkamer Sealyon

De resterende gasten kunnen kiezen uit een van de vier gastenhutten. Ze bieden allemaal een uitzonderlijke, ongewoon ruime en luxueuze gastervaring, terwijl maximaal 16 bemanningsleden ook een plek krijgen toegewezen.

Zonnedek met jacuzzi

De buitenruimtes van Sealyon zijn net uitnodigend als het interieur. Het achterdek van het hoofddek is voorzien van een royale en comfortabele U-vormige lounge met twee high-style vleugelstoelen en het achterdek van het brugdek is bij uitstek geschikt om buiten te dineren aan een ronde eettafel met zitplaats voor maximaal 12 personen. Het zonnedek van Sealyon is perfect om relaxen dankzij de jacuzzi, ligstoelen en de loungekussens.

Een van de meest innovatieve buitenruimtes van Sealyon is haar strandclub met drie hydraulische garagedeuren die toegang bieden tot het zwemplatform. Op dit gedeelte van de boot kan je ook aan boord stappen van de Castoldi-tender, twee jetski’s en ander waterspeelgoed voor de rijken.

Het jacht wordt aangeboden door jachtmakelaar Northop & Johnson voor $ 29.900.000, omgerekend € 27 miljoen. Maar vooralsnog is ze ook nog te charteren voor tussen de  325.000 en  375.000 per week, afhankelijk van welk seizoen.

Sealyon zonnedek