Will Smith was genomineerd voor beste acteur voor de Oscars. De editie van 2022 liep alleen iets anders dan gepland na een misplaatste grap van Chris Rock. De Amerikaanse gastheer en cabaretier kreeg een stevige klap te verduren van Smith nadat hij een geintje maakte over zijn vrouw.

Reden van uithaal van Will Smith

Er waren veel gasten aanwezig en iedereen reageerde geschokt op Smith zijn uithaal. De grap ging over Jada Pinkett Smith, de vrouw van Will Smith. Zij lijdt aan een auto-immuunziekte waardoor ze haarverlies heeft. Om die reden besloot ze alles af te scheren. Chris Rock maakte met zijn ‘grap’ een verwijzing naar G.I. Jane 2, die wordt gespeeld door een gemillimeterde Demi Moor. Zichtbaar ontregeld door de uitspraak besloot Smith het podium op te lopen en de komiek een klap te verkopen.

“Het was maar een grap over G.I. Jane“, probeerde hij nog te herstellen, maar Smith overstemde hem meteen: “De naam van mijn vrouw niet meer in je mond moet nemen, verdomme”. Na het incident kon hij zichzelf even herpakken om vervolgens de award van Beste Acteur in ontvangst te nemen voor zijn rol in King Richard. Daarin speelt hij de strenge Richard Williams, die er alles aan doet om van zijn dochters Serena en Venus tennissterren te maken.

Peperduur Cartier horloge

Los van dit opmerkelijke moment, viel ons ook iets anders op. Will Smith droeg namelijk bij de uitreiking een prachtige Cartier Automatic Steel Black Dial hortloge met een Black Alligator Strap. Dit is niet per se een van de duurste klokken, maar ondanks dat kunnen we het erover eens zijn dat het een weelderig uurwerk is.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door INSANE LUXURY (@insaneluxurylife)

Het horloge beschikt over de klassieke witte overgedragen Romeinse cijfers en een achthoekige stalen kroon bezet met een gefacetteerde en synthetische spinel. Dit horloge bewijst maar weer dat je niet altijd honderdduizenden hoeft uit te geven om een prachtig uurwerk om je pols te dragen. Voor de geïnteresseerden staat het prachtige uurwerk te koop via Chrono24. Voor een gloednieuw exemplaar betaal je net geen € 6.200.

Will Smith Cartier horloge

We schreven al eerder over de Oscar-winnaar. Bekijk via deze link zijn luxueuze camper.