De woning wordt omschreven als ‘klassieke villa’ en heeft aan de buitenzijde iets weg van een kasteelachtige bouwstijl. Het huis van 402 m² is een absolute aandachtstrekker en bevindt zich bovendien in één van de beste wijken in Den Haag. Het uitzicht vanuit de woning is dan ook om uw vingers bij af te likken.

Mix tussen klassiek en modern op de Haagse Hogeweg

De binnenzijde van het Haagse huis met 10 kamers is minstens net zo mooi als het zojuist genoemde uitzicht. Het heeft iets klassieks en is toch zeer modern. Ieder vertrek in het huis heeft iets eigens en doet aangenaam verrassen. De master bedroom is nog de mooiste ruimte van allemaal. De ruim opgezette kamer bevat een zogeheten kingsize bed en aan de muur hangt een enorme ronde spiegel die de moderne slaapkamer een klassieke toon geeft. Vanuit deze slaapkamer kunt u via een gordijn de badkamer betreden.

Haagse

Ook in deze badkamer is met alles rekening gehouden. Een groot ligbad wordt door middel van een muurtje (wat iets weg heeft van mozaïek) gescheiden van de dubbele wasbakken. Ook hier geeft een antieke gouden spiegel een kasteelachtige look aan de ruimte, net zoals de algehele bouwstijl van het klassieke pand.

Om te douchen zou je echter de trap moeten betreden om de badkamer op één verdieping hoger te vinden. In deze tweede badkamer is namelijk rekening gehouden met een prachtige en ruime inloopdouche. Na een verfrissende douche in de ochtend is het uiteraard wel héél verleidelijk om te genieten van een kopje koffie op het enorme balkon aan de achterkant van het huis. Hier heeft u een mooi uitzicht over de stad, maar ook over de andere villa’s in de buurt.

Ondergrondse garage met lift

Ook is het mogelijk om uw auto te parkeren in de ondergrondse garage. Door één druk op de knop zakt uw bolide naar de parkeerplekken aan de onderzijde van het huis. Dit geeft de woning absolute meerwaarde en dat is dan ook terug te zien in de totale vraagprijs. Voor deze Haagse villa wordt u namelijk geacht om zo’n € 4,8 miljoen voor te betalen.