Een vierkantemeterprijs van € 11.078 kunnen we nou niet bepaald categoriseren als een koopje. Laten we daarom eens kijken of die prijs geoorloofd is. “Meesterlijk maatwerk, fijne detaillering en een hoogwaardig afwerkingsniveau, hier is alles perfect op elkaar afgestemd”, opent de makelaar. In 2020 is het pand volledig “gemoderniseerd, vernieuwd en uitgebreid.” Het eindresultaat daarvan is een uiterst chique residentie op een natuurrijke locatie.

Harmonicadeuren en visgraatvloer

Om te beginnen is de woning ingericht met een sfeervolle en knusse zitkamer, afwisselend voorzien van marmeren en visgraatvloeren, een balkenplafond met en een open haard met zandsteen schouw.

Noordzee

De keuken is voorzien van een werkeiland en zit vol met de nieuwste inbouwapparatuur, een wijnklimaatkast en is gepositioneerd onder de imposante schouw. De begane grond is daarnaast voorzien van diverse harmonicadeuren, grote raampartijen en moderne stalen binnendeuren.

De bovenetage is ingericht met overloop, een uiterst luxe badkamer en twee ruime slaapkamers met beide een dakkapel. De hoofdslaapkamer is daarnaast voorzien van diverse vaste kastruimte, airco en heeft toegang tot het balkon. De bestaande luxe badkamer is ingericht met vrijstaand ligbad, dubbel wastafelmeubel, extra toilet, inloopdouche en afgewerkt met een arsenaal aan marmer.

Riante tuin met hottub nabij de Noordzee

De 167 m² is deze prijsklasse niet ongehoord veel is, maar het perceel van 2.970 m² veranderd de zaak. Los van de privacy is er is voldoende ruimte om meerdere auto’s te parkeren (onder de carport bijvoorbeeld). Verder zien we nog een hout gestookte hottub, twee houten bergingen, een eenvoudige groentekas en een picknicktafel – geflankeerd door volwassen bomen.

De villa op Stellingweg, een rustig weggetje waar duingebieden worden afgewisseld met hoge bomen, wandelpaden en groen, grenst direct aan het beschermde natuurgebied Duinen Goeree & Kwade Hoek. Daarachter bevindt zich alweer de Noordzee. Wie deze plek zijn thuis wil noemen, moet in staat zijn om de vraagprijs van € 1.850.000 op te hoesten.