Gelegen in Benedict Canyon, in een gebied omringd door beroemdheden, ligt dit landgoed op minder dan 10 minuten van Sunset Boulevard. De enclave wordt omgeven door de natuur en heeft vanwegge de hoge ligging een weelderig uitzicht op het levendige Los Angeles, The City of Angels.

Bella Estate in Californië, Beverly Hills

Het landgoed, genaamd Bella Estate, staat verder garant voor een eigentijdse landschapsarchitectuur, een garage voor 4 auto’s (en een oprijlaan met plek voor 20), een overloopzwembad en een riant gastenverblijf.

Het “ultramoderne meesterwerk”, zoals de veilingsite het pand beschrijft, ligt op een van de grootste verhoogde kavels in Benedict Canyon en moet je “stoutste dromen overtreffen.” Het bestaande iconische moderne landgoed met 6 slaapkamers in Californië vervaagt de lijnen tussen de woonruimte in het interieur en de natuur, met een overvloed aan plafondhoog glas, natuurlijke materialen en een gedempt palet.

Het prachtige interieur stroomt van de designkeuken naar de woon- en eetkamers en de hardhout- en tegelvloeren bieden een comfortabele weg door het pand die elders is voorzien van een glazen wijnkelder, een spa-bad en een verzonken woonkamer.

De architect heeft gezorgd voor glazen wanden die bij opening als het ware verdwijnen, waardoor een naadloze verbinding ontstaat met de zonnige buitenruimte. De onberispelijk ontworpen buitenruimte beschikt over een lang zwembad en spa, een vuurplaats, en meerdere zitjes met een schilderachtig uitzicht op de skyline van LA.

Perceel van 0,7 hectare

Dit alles op een perceel van 0,7 hectare biedt een ongerepte kans om het ​​luxe landgoed tot 2.044 vierkante meter verder of opnieuw te ontwikkelen. Aan jou als koper de keus. De privacy met het gemak van moderne voorzieningen in de buurt zijn in ieder geval dé ingrediënten voor een unieke canvas om je droomverblijf te realiseren.

Bella Estate

Het Bella Estate zal naar verwachting tussen de $ 7 miljoen en $ 13 miljoen gaan opleveren, maar wie het heeft liggen kan het pand ook in een keer afbetalen voor $ 13,4 miljoen. Oh, en mocht je willen bieden: een aanbetaling van $ 100.000 van de bieder is vereist, dus houd daar rekening. Bied mee op de website van Concierge Auctions.