Wassenaar staat bekend als de plaats met de duurste woningen. Gemiddeld kost een huis in het Gooi € 1 miljoen. Het kopen van één huis gaat u dus al flink in de papieren lopen, maar dit drietal woningen in Wassenaar gaat hier gemakkelijk overheen.

Drie adressen in Wassenaar in één

Het gaat om de nummers 3,5 en 7 aan de Paauwlaan. Deze woningen staan sinds te kort te koop aangeboden op Funda als een bundel. Dat gaat dan uiteraard een heleboel centen kosten, want één huis in Wassenaar is al bijna onbetaalbaar. De drie woningen moeten daarom bij elkaar zo’n € 7.850.000 euro op gaan leveren.

Het gaat om een landhuis uit 1954 en twee personeelswoningen. Dit is echter niet het enige waar u de bijna € 8 miljoen voor moet betalen. Ook een enorm weiland, een plantenkas en een groot stuk bosgrond zijn bij de prijs inbegrepen. Dit alles bij elkaar opgeteld levert een woonoppervlakte van 700 m2 en een perceeloppervlakte van 32.161 m2 op.

Het is alleen niet mogelijk om als koper gebruik te maken van al deze woonruimte. De twee personeelswoningen worden momenteel verhuurd. Uiteraard is hier na verkoop het een en ander aan te veranderen waardoor de aankoop van het trio woningen ook heel goed als investering door kan.

Landhuis met zwembad van 10 bij 20 meter

Het is het meest voor de hand liggend om als nieuw eigenaar in het enorme landhuis te gaan vertoeven. Aan luxe is in deze oude woning namelijk geen gebrek. De woning is zowel aan de binnen- als buitenzijde zeer statig, maar hoewel het landhuis volgens de makelaar in ‘goede staat verkeert’, zijn de ‘gebruikte materialen echter gedateerd’.

Ook rondom de woning schiet helemaal niets tekort. Zo is de tuin enorm, is er sprake van een mooie oprijlaan en is er zelfs gedacht aan een enorm zwembad van 10 bij 20 meter. De binnenkant van de woning is niet het meest moderne, maar is wel zeer karakteristiek.

Ook het weiland dat bij de aankoop van deze drie woningen hoort kan worden gebruikt voor verschillende dingen. Denk bijvoorbeeld aan een privé golfbaan of de aanleg van nog een aantal huizen. Kortom, de aankoop kost een heleboel, maar zou ook zomaar een heleboel kunnen opleveren. De inleg is bijna € 8 miljoen, durft u het aan? Klik dan hier om naar de advertentie te gaan.