Albert Verlinde begon zijn mediacarrière bij de radio en als schrijver bij roddelblad Privé. Echter kunnen we de 60-jarige vandaag de dag voornamelijk zien achter de desk bij Shownieuws. Hij is uitgegroeid tot een grote meneer entertainmentwereld en dat loont. Zo leeft hij in weelde en dat wordt nog maar eens extra onderstreept met zijn meest recente aankopen.

Carrière van Albert Verlinde

In de hoogtijdagen van RTL Boulevard verdiende Albert Verlinde een astronomisch salaris van € 900.000 per jaar. Dat roddelen blijkt dus een alleraardigst lucratieve bezigheid. Hij woont momenteel nog in een woning op de P.C. Hooftstraat, maar kan ieder moment de verhuisdozen vullen om te verkassen naar zijn nieuwe optrekje in het hoofdstedelijke Museumkwartier. Daar kan hij binnenkort met stijl arriveren, want hij mag zichzelf volgens Story de kersverse eigenaar noemen van een Bentley Continental GT 2022.

Hij heeft er € 3.795.000 voor betaald, maar “na aanschaf van peperduur appartement was er nog wat geld over”, aldus de Story. In het weekblad staat dat het “miljonairsbestaan” Albert Verlinde goed bevalt en dat hij maar liefst € 334.633 heeft betaald voor zijn nieuwe luxeauto. Los van de fijne voorzieningen die de Continental biedt, wil hij uiteraard ook opvallen wetende dat hij de prijs van een rijtjeshuis voor een vervoersmiddel voor op de openbare weg heeft betaald.

Bentley Continental GT

We kijken er ook niet van op dat iemand die houdt van luxe voor een Bentley Continental GT gaat. Hij is dan ook zeer tevreden met de aankoop: “Breed lachend, maar dat is logisch met zo’n prachtwagen onder de kont”, valt te lezen in de Story. De aandrijflijn van deze vierpersoons sportwagen bestaat uit de welbekende W12-motor die zorgt voor 700 Nm koppel en 650 pk. Hiermee kan Verlinde zich verplaatsen met een topsnelheid van 318 km/u. Wanneer hij voor een stoplicht staat kan hij vanuit stilstand binnen seconden accelereren naar de 100 km/u.

Hoewel de aanschaf van Albert breed wordt uitgemeten in het blad, wordt er vooralsnog helaas geen beeldmateriaal naar buiten gebracht. Alhoewel niet online, want er staat wel een fotoreportage door Edwin Smulders van Verlinde en zijn nieuwe auto in het fysieke roddelblad.

De foto hieronder is dan ook een sfeerimpressie.