Nadat ‘ie enige tijd werd opgehouden door de douane, mocht YouTuber Jon Olsson eindelijk zijn Rolls-Royce Phantom EWB Mansory, aangepast door het Nederlandse DTMobility, in ontvangst nemen. Uiteraard maakte hij daar een video die wordt opgevolgd door een inkijkje in zijn familie-autocollectie.

Familie-autocollectie van Jon Olsson

Zijn familie-autocollectie krijgt naar eigen zeggen namelijk “eindelijk vorm”. Wie enigszins bekend is met de voormalig pro-skiër, weet dat hij verslaafd is aan excentrieke auto’s. In maart trakteerde hij zichzelf nog op zijn ultieme droomauto, een Porsche 993 Turbo, met de uitstraling van een exclusieve GT2 Evo.

In de meest recente video vertelt hij dat er nog weinig foto’s zijn gemaakt van zijn gloednieuwe RR Phantom EWB en daarom heeft hij “de hele bende naar buiten gebracht” om aan zijn volgers te tonen.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Jon Olsson Delér (@jonolsson1)

Het paradepaardje is dus zonder twijfel zijn nieuwste Phantom. Om zijn Long Wheel Base-versie (liefst 6,2 meter) nog meer uitstraling te geven, gaf hij ‘m uit handen aan de vakmannen van DTMobility. Zij voorzagen de luxewagen van limited-edition velgen, carbon fiber details en een two-tone kleurdeling. Verder zijn onder meer de Spirit of Ecstasy en het interieur zwart gemaakt, is de luchtvering verlaagd, een custom dashboard gemonteerd en 800 pk onder de kap gerealiseerd.

Land Rover Defender en Range Rover Evoque

Eind 2021 kocht hij een Land Rover Defender met zeven zitplaatsen die opvalt vanwege de sneeuwwitte lak. Niet dat hij dat in Monaco of Cyprus nodig heeft, maar tijdens een bezoek aan zijn geboorteland kan het nog weleens van pas komen. En als dat nog niet genoeg is, heeft de Zweed ook nog een Range Rover Evoque tot zijn beschikking. Of nou ja, het lijkt erop dat de 39-jarige die in april voor de 30e verjaardag van zijn ex-vriendin, Janni Olsson Deléro, kocht. Op 21 augustus liet Olsson namelijk via een Instagram-bericht weten dat de twee niet meer samen konden zijn.