Op Thorbeckestraat 38 en 40 te Zandvoort staat een goedlopend pension annex spa te koop. De twee panden, die vanaf de stoep weinig spectaculairs te bieden lijken te hebben, beslaan tezamen 454 m² gebruiksoppervlakte en los van de fijne locatie aan de zee van Zandvoort, is er echt wel het een en ander aan luxe te bespeuren.

Samengevoegde panden in Zandvoort

Nee, u zal niet verstelt staan van de architectuur en de inrichting, maar de zeeën aan ruimte maakt een hoop goed. Het betreft een klassieke inrichting met moderne faciliteiten, zoals een sauna en een bubbelbad. De woning is in totaal voorzien van 14 ruime slaapkamers en de makelaar heeft het over 25-26 slaapplaatsen.

Zandvoortse villa

– 18 kamers, waarvan 14 slaapkamers
– 5 keukens
– 12 badkamers
– 13 toiletten
– 6 parkeerplaatsen

Afhankelijk van hoe groot uw gezin is zullen een hoop kamers leeg blijven staan, maar het is niet voor niets een pension, dat met name goed van  pas komt in de aanloop naar het volgende Formule 1-weekend. De nieuwe eigenaar kan daar de hoofdprijs voor vragen, want met 14 slaapkamers zijn er een heleboel mensen te verwelkomen.

Dichtbij het strand en het circuit

Verder beschikt het pand dat direct na de Tweede Wereldoorlog werd gebouwd over een ruime tuin met een royaal terras, een ontbijtzaal die verbonden zit aan een luxe keuken, een wellness- en ontspanningsruimte met sauna, een jacuzzi en buiten is er parkeerplek voor 9 auto’s. Wanneer u richting het stand trekt kunt u de auto thuislaten, want het strand is nog geen 50 meter van de woning verwijderd.

Zandvoort villa

Om de samengevoegde panden nieuw leven in te blazen zal u moeten onderhandelen rond de vraagprijs van € 2,9 miljoen, € 6.388 per m2.”De genoemde prijs is inclusief het gehele bedrijf; de beide panden, goodwill, inventaris, website, boekingen etc.”

Bekijk hier de advertentie op Funda.

Zandvoort