Welke hoge eisen u ook stelt aan een woning, deze Ibiza-style villa in Rosmalen voldoet eraan. Een verwarmd zwembad? Check. Een luxe interieur? Check. Een ruimte perceel? Reken maar! Op 29 augustus werd de woning op Jkvr. de la Courtlaan 3 als advertentie op Funda geplaatst en dat betekent dat we meteen even binnen kunnen kijken.

Perceel van 1.662 m² en een woonoppervlak van 488 m²

Om privacy te waarborgen is het perceel van 1.662 m² rustig gesitueerd in de prestigieuze villawijk De Gele Hoeven, “op korte afstand van het bourgondische centrum van ’s-Hertogenbosch”. De miljoenenvilla werd in 2007 werd afgeleverd en bootst de stijl van luxe villa’s op het Spaanse partyeiland Ibiza na.

Aangezien het kwik daar vrijwel nooit onder de 20-graden daalt, staan de villa’s daar in het teken van het buitenleven. En dat is hier in Rosmalen ook het geval. De tuin ligt op het zuiden en er is een verwarmd zwembad aangelegd met daarnaast een poolhouse. Verder bestaat het uit een gazon en een eigen kunstgrasveld.

Met ‘Ibiza style’ wordt echter voornamelijk gedoeld op de overdekte terrassen in de tuin, die een “uitnodigend verlengstuk van de woning” vormt, want het hoofdverblijf met rieten dak is oer-Hollands. Maar goed, we begrijpen het maar al te goed, het past lekker in het verkooppraatje, want Nederlanders kunnen geen genoeg krijgen van Ibiza.

Rosmalen

De basis van het interieur bestaat uit de inmiddels onmisbare eiken visgraatvloer, terwijl de tuingerichte leefkeuken het kloppende hart van de woning is, met een gashaard en openslaande deuren naar het terras. De zwarte keuken is in 2019 vernieuwd en voorzien van” luxueuze inbouwapparatuur”. De living is “royaal bemeten” en beschikt eveneens over een gaskachel en meerdere openslaande deuren voor een naadloze doorgang naar het buitenleven.

Vraagprijs van de miljoenenvilla op Funda

Verdeeld over de twee verdiepingen zijn er 6 slaapkamers, vier royale op de eerste verdieping en twee op de bovenste etage. Helemaal beneden is ten slotte nog een souterrain die in gebruik is als chillruimte, maar als u de vraagprijs van € 4,6 miljoen betaald kunt u ermee doen wat u zelf wilt.

Rosmalen