Op Marktplaats is een wel heel bijzondere advertentie verschenen. Autotron Exclusive uit Rosmalen biedt namelijk een prachtige felgele Lamborghini Huracán aan. Hoewel de wagen dus tweedehands is, verkeert deze in superstaat en heeft ‘ie een lage kilometerstand.

Vermogen van 640 pk en topsnelheid van 325 kilometer per uur

De Huracán draagt de typische felle “geel metallic” kleur waar Lamborghini bekend om staat, afgetopt met de gele remklauw. En typerend voor de Performante modellen, heeft deze Huracán onderaan de portieren de Italiaanse vlag afgebeeld. Deze Huracán komt uit november 2017 en heeft slechts 53.842 kilometer gelopen. U kunt er dus nog een aantal jaar mee vooruit. Verder vallen de 20-inch lichtmetalen velgen, en de carbon spoiler op.

Lamborghini Huracán

Wat onder de motorkap ligt is indrukwekkend. De Lamborghini beschikt over een 5,2 liter tiencilinder-benzinemotor. Deze motor levert 640 pk, met een maximaal koppel van 560 Nm. Hiermee bereikt u een indrukwekkende topsnelheid van 325 kilometer per uur. U accelereert in een luttele 2,9 seconden van 0 naar de 100 kilometer per uur. De wagen heeft een automatische transmissie, maar beschikt ook over de befaamde “flippers” achter het stuur, waardoor u zich een heuse coureur waant.

Het interieur: comfortabele weelde

Het interieur van de Huracán is volledig uitgerust met een zwarte combinatie van alcantara en leder. Door de mooie en fluweel zachte stof zit u ook tijdens lange ritten uiterst comfortabel. Sowieso is lange ritten maken met deze krachtpatser absoluut geen straf.

Interieur Lamborghini Huracan

De wagen is verder nog uitgerust met Apple Carplay, waardoor u eenvoudig kunt navigeren of uw favoriete muziek kunt luisteren.

Lamborghini Huracán heeft een nieuwprijs van € 318.000

De Huracán heeft normaal gesproken een nieuwprijs van zo’n € 318.000. Maar dit tweedehandse exemplaar staat te koop voor € 255.000. Heeft u interesse? Bekijk dan hier de advertentie, en wie weet wordt dit uw nieuwste speeltje.