Altijd al een keer naar Hawaii of de Malediven gewild? Het hoeft niet meer! In het Brabantse Prinsenbeek, onder de rook van Breda, staat een riante villa met royaal zwembad en zelfs palmbomen te koop. Met deze villa in het bezit waant u zich echt op een tropisch eiland.

Woonoppervlak van 725 m² op perceel van 2330 m²

De Prinsenbeekse villa ligt op een perceel van 2330 m², en beschikt over een woonoppervlak van 725 m². In totaal heeft de villa zes slaapkamers en vijf badkamers, die allen van de nodige luxe en comfort zijn voorzien.

Bij betreden van het terrein valt gelijk de immense voortuin op, met eigen oprit en grote inpandige garage. Naast de bad- en slaapkamers beschikt de villa ook over een van alle inbouwapparatuur voorziene keuken, wellness en zelfs een bioscoop. Een deel van de villa fungeert momenteel als B&B, waar het overigens meer dan geschikt voor is. Dankzij goed doordachte maatvoering tijdens de bouw is er ook ruimte voor bijvoorbeeld een praktijkruimte of kantoor aan huis.

De villa geeft binnen een gevoel van een vijfsterrenhotel

Via de entreehal op de begane grond begeeft u zich naar de “lobby”, waarachter de woonkamer zich bevindt. Aan de rechterhand bevindt zich de keuken.

In de woonkamer vindt u een knusse haard, waar u de koude winteravonden met uw geliefden kunt doorbrengen. Dankzij de openslaande deuren wordt het tijdens de warme zomeravonden in een handomdraai óók comfortabel. Op de begane grond is verder nog een bijkeuken, werkkamer, twee aparte toiletten én de master bedroom te vinden.

De master bedroom beslaat de gehele linkervleugel van de villa. Het doet in alles denken aan luxe hotel. Aangrenzend bevindt zich een ruime kleedkamer, die vervolgens toegang heeft tot een luxe badkamer, met vrijstaand bad en inloopdouche.

Villa Prinsenbeek

De bovenverdieping huist nog eens vier riante slaapkamers. De linkervleugel heeft er twee, beide voorzien van eigen badkamer. Hier vindt u ook een verrassing, er is namelijk een heuse whiskeybar ingericht. Op deze verdieping vindt u ook nog een “panic room”, iets wat we eigenlijk alleen kennen uit Amerika.

Villa Prinsenbeek

Souterrain en de tuin staan in het teken van ontspanning

Het meest opvallende aan deze villa is eigenlijk het souterrain, dat momenteel fungeert als B&B. Het souterrain heeft alle comfort die de gasten zich maar kunnen wensen, met slaapkamer met eigen badkamer, ontbijtruimte, bioscoopzaal én sauna.

Villa Prinsenbeek

De tuin is het absolute paradepaardje van de villa. Deze beschikt over een groot zwembad, met zelfs palmbomen. Op een warme zomerochtend waant u zich op de Bahama’s of op Hawaii.

De woning wordt aangeboden voor een vraagprijs van € 3.450.000. Heeft u interesse in deze zeer elegante villa met alle luxe en comfort voor alle jaargetijden is voorzien? Bekijk dan hier de Funda-advertentie.