Goed nieuws voor de wintersportliefhebber: in het Oostenrijkse Saalbach wordt het nieuwe project “Saalbach Suites” ontwikkeld. Het project is de herontwikkeling van een een voormalig Oostenrijks hotel door 32 exclusieve suites te realiseren.

Oppervlak van 25 m² tot 70 m²

De suites liggen op een werkelijk prachtige locatie, met panoramisch uitzicht op de bergen van het Salzburgerland. Het Salzburgerland staat bekend om haar idyllische landschappen, bosrijke omgeving en veelvuldige aanbod aan cultureel erfgoed. En dat alles omgeven door de befaamde Oostenrijkse bergen. De suites liggen in het gewilde Saalbach-Hinterglemm gebied, dat beschikt over 270 kilometer aaneengesloten stuk skipiste, met 70 skiliften. Het ligt tevens aan de voet van de langste afdaling in het gebied.

Uitzicht skipiste Saalbach Suites

De suites hebben een vloeroppervlak dat varieert tussen de 25 m² en de 70 m². Alle suites zijn compleet nieuw, en beschikken dus over exclusief modern interieur, en elke suite is uitgerust met een balkon of terras. Ook zijn er voldoende wellness-faciliteiten inclusief sauna. Tot slot is er een fitness-facaliteit, met voldoende fitness- en cardio-apparatuur.

Ook geschikt voor de vakantieliefhebber en avonturier

U hoeft natuurlijk niet van wintersport te houden om optimaal te kunnen genieten van de suite. De gezellige centra van Saalbach en Hinterglemm zijn autovrij, en zijn uitermate geschikt om een middagje te shoppen, of om een (verwarmd) terrasje te pakken in de hoofdstraat. Het gebied biedt ook voldoende mogelijkheden voor bijvoorbeeld een avontuurlijke bergwandeling.

Verschillende soorten suites

De 32 suites worden opgedeeld in vier verschillende soorten, de J-Suite, Studio-suite, De Suite, en de Saalbach-suite. Van deze vier is de Saalbach-suite het grootste.

Via de hoofdentree van de Saalbach-suite is nog een tweede, extra suite te bereiken. In die extra suite is de master-bedroom te vinden. Het bed staat tegen een wand, dat van authentiek Oostenrijkse Altholz panelen is gemaakt. De comfortabele badkamer is uitgerust met een modern interieur dat voorzien is van een regendouche, design wastafel en toilet. Daarnaast is alles uitgerust met geavanceerde Hansgrohe-apparatuur.

Slaapkamer Saalbach Suites

De living is warm en sfeervol ingericht, en beschikt over een bank die is om te toveren tot tweepersoonsbed. Net als in de master-bedroom is ook hier de wand gemaakt van Oostenrijkse Altholz panelen, waartegen een prachtige flatscreentelevisie is gemonteerd. De keuken beschikt ook over een sideboard met luxe kraan, waskom en koelkast.

De suite wordt afgetopt met een waanzinnig terras met fraaie zit en panoramisch uitzicht over de pistes en bergen. De prijsrange zal variëren tussen de € 350.000 en € 780.000. Heeft u interesse in één van de luxe suites? Hier vindt u meer informatie.