Heb je interesse in trance mediumschap, maar weet je niet precies hoe dit in elkaar steekt? In dit artikel lees je wat een medium precies is en hoe een trance medium te werk gaat. Daarnaast kom je meer te weten over verschillende soorten trance.

 Wat is een medium?

Voor we dieper ingaan op trance mediumschap, is het goed om te weten wat een medium is. Een medium is een persoon die beschikt over een bijzondere gave. Zij leggen contact en ontvangen informatie van overleden entiteiten, engelen en demonen. Daarnaast zijn zij beelden en gebeurtenissen uit het verleden, het heden en de toekomst.

Elk medium heeft een andere werkwijze. Wat echter geldt voor alle soorten mediumschap, is dat het medium zich openstelt voor invloeden uit de geestelijke wereld. Op deze manier kan het medium contact zoeken. Daarnaast kan de geestelijke wereld contact zoeken met het medium.

Verschillende soorten trance mediumschap

 In het trance mediumschap zijn er verschillende soorten trance. Namelijk lichte trance en diepe trance. Bij lichte trance blijft het medium aanwezig in zijn of haar eigen lichaam. Prikkels van buitenaf komen hierbij beperkt binnen. Tijdens deze trance stellen zij zintuigen beschikbaar voor overleden entiteiten, demonen en engelen. Deze helpers channelen informatie naar het medium.

Bij diepe trance, treed het medium uit zijn of haar lichaam. Tijdens deze trance is het medium zich niet bewust van externe prikkels en gebeurtenissen in zijn of haar omgeving. Niet elk medium kiest voor deze vorm, omdat zij contact willen houden met de fysieke wereld. Daarnaast vergt het veel ervaring en training.

Hoe vind ik een betrouwbaar medium?

 Wanneer je op zoek gaat naar een betrouwbaar medium, is het aan te raden om goed te kijken met wie je te maken hebt. Bekijk het profiel uitvoerig en ga op zoek naar relevante reviews. Een onervaren medium of een medium met een ‘nep gave’ kan schade aanrichten, door informatie te geven die onjuist is. Je past je leven tenslotte aan op de toekomstvoorspelling of antwoorden die je ontvangen hebt.

Andere manieren om je toekomst te laten voorspellen

Is trance mediumschap niets voor jou, maar wil je wel graag meer weten over jouw toekomst? Of wil je graag antwoorden op belangrijke levensvragen over je carrière of relatie? Dit kan ook aan de hand van je sterrenbeeld. Je sterrenbeeld geeft antwoord op alle belangrijke levensvragen. Hoe zien mijn collega’s mij? Houdt mijn partner nog van mij?

Ook paragnosten kunnen je helpen. Zij werpen samen met jou een blik in het verleden, het heden of de toekomst. Zij kunnen echter geen contact leggen met overleden entiteiten. Zij geven slechts boodschappen door. Mocht je wel graag contact willen, kun je contact zoeken met een medium.