Chaam is een dorpje in het zuiden van Brabant, vlak tegen de Belgische grens aan. Het kenmerkt zich als een natuurlijke bestemming vol waar het bourgondische leven hoog in het vaandel staat. Als zo’n bestaan goed bij u aansluit, kan u hier een villa aanschaffen op een eigen grondgebied van 12.580 m² met een vraagprijs van een paar miljoen.

Brabants landhuis staat in het teken van de bourgondisch levensstijl

De bourgondisch levensstijl wordt gestimuleerd en bevorderd door de keuken met kookeiland, wijnkoelkast, borrelplek en het moderne gasfornuis. Wanneer de zon zich laat zien, kan de eigenaar en gasten tot in de late uurtjes op één van de terrassen in de tuin, maar ook ‘s winters kan er ultiem gerelaxt worden dankzij de gashaard in de eethoek.

“Wie z’n dozen uitpakt op Kloosterstraat 8a in Chaam heeft voor altijd een vakantiegevoel”, opent de makelaar van Baas Makelaardij. “Zo geniet je hier onder andere van een eigen sportschool, een zwembad en ontelbaar veel loungeplekken. Een droom van een villa waar jij en je geliefden ultiem genieten.”

Villa

Er zijn vijf slaapkamers, waarvan de masterbedroom met inloopkast, karakteristiek balkenplafond en badkamer op de begane grond zijn. Overal in de badkamer is marmer te zien, terwijl het boegbeeld van deze ruimte het ingebouwde ligbad is. Ook kunnen er gasten blijven logeren in de twee kamers op de eerste etage.

Het interieur van het landhuis bestaat uit verschillende steensoorten, zwart staal en houten details, terwijl voorzieningen variëren van een binnenzwembad tot meerdere terrassen in de riante tuin. Helemaal aan de achterzijde van de woning is een hertenverblijf aangelegd die eventueel overgenomen kan worden.

Een onderdeel van het huis dat ook nog wat aandacht verdient, is het souterrain. Er is nog geen specifiek doeleinde aan verbonden, waardoor de volgende eigenaar er allerlei kanten mee op kan. Denk aan een bioscoop, hobbyruimte of fitnesskamer. Wat het ook wordt, er is al een extra keuken, badkamer en toilet aangelegd.

Mix tussen een industriële en landelijke stijl

“Dit huis is overgoten met liefde. Dat voel je meteen als je het enorme terrein op loopt. Of je nu buiten rondstruint of binnen zit: iedere centimeter is zorgvuldig afgewerkt met de beste materialen”, schrijft de makelaar, die ook aangeeft dat de ruimtes groots aanvoelen en een mix is tussen een landelijke en industriële stijl.

Brabant villa

Het landhuis werd gebouwd in 2015 en staat sinds 14 juni 2022 op Funda. Met een vierkantemeterprijs van € 6.893, kost de woning € 3.150.000. Zie de woningadvertentie door hier te klikken.