Oxford University is wellicht de hoogst aangeschreven universiteit ter wereld, waardoor allerlei geleerde gastsprekers met liefde afreizen naar de Engelse stad om de gewiekste studenten intellectueel te prikkelen en kennis over te dragen. Maar blijkbaar laten ze ook een OnlyFans-ster toe om een toespraak te houden.

OnlyFans-ster Bhad Bhabie introduceert beurs van $ 1.700.000

We hebben het over Bhad Bhabie, de artiestennaam van Danielle Bregoli. Zij werd op 13e jarige leeftijd wereldberoemd door zich totaal absurd te gedragen bij een aflevering van Dr. Phil. Na haar opmerkelijke televisiemoment, begon ze een rapcarrière, maar inmiddels krijgt ze haar brood op de plank als OnlyFans-model. Vrijwel direct na haar 18e verjaardag maakte ze een OnlyFans-account aan en binnen de eerste zes uur na het aanmaken, verdiende ze naar eigen zeggen al maar liefst $ 1 miljoen. Deze vliegende start resulteerde er naar eigen zeggen voor dat ze in 2021 $ 49 miljoen aan het platform verdiende.

In een video die ze twee maanden geleden deelde, maakte ze wereldkundig $ 1.700.000 weg te geven als onderdeel van haar studiebeursprogramma – in samenwerking met Educapital Foundation. Hoewel ze niet een al te intelligente indruk maakt en in het verleden nogal bedenkelijke keuzes maakte, kunnen we dit alleen maar bewonderen en aanmoedigen.

Ondanks dat het zachts gezegd ongebruikelijk dat een persoon als zij studenten van de prestigieuze Oxford University toespreekt, werd de Amerikaanse rapster onthaald met een daverend applaus. Met haar bezoek komt ze in een illuster rijtje te staan met andere gastsprekers als Morgan Freeman, Richard Nixon, Bill Clinton, Desmond Tutu, Albert Einstein, Michael Jackson en Stephen Hawking.

Danielle nam deel aan een Q&A met de president van de Oxford Union, waar ze sprak over haar ervaring bij de Dr. Phil-show, hoe het was om zo jong beroemd te worden en hoe ze in een mum van tijd $ 50 miljoen wist te verdienen met OnlyFans. Maar de hoofdreden van haar bezoek, had te maken met de beurs.

“We wilden niet alleen collegegeld weggeven, maar ook de afgestudeerden helpen met startkapitaal om hun eigen bedrijf te starten. Ik kan niet wachten om te zien wat deze jonge ‘hustlers’ doen”, liet ze weten.

De ‘Bhad Scholarship’

Dr. Brenita Mitchell, oprichter van Educapital Foundation, zei dat de beurs financiële barrières voor studenten zal wegnemen: “We zijn ongelooflijk dankbaar voor onze samenwerking met Bhad Bhabie die ons in staat stelt onze missie voort te zetten om armoede uit te bannen door middel van handelsschoolonderwijs.” Ze vervolgde: “Door financiële barrières weg te nemen, zal de ‘Bhad Scholarship’ studenten helpen meer tijd te besteden aan hun studie en hen helpen hun levenslange dromen te verwezenlijken.”