Stylist Roy Donders gaat zijn opvallende hoekhuis in Tilburg te koop zetten. Donders, die onlangs met zijn vriendin Michelle bekend maakte vader te worden van een dochter, zette zijn woning in 2020 al eerder te koop. Daar zag hij toch vanaf, maar nu Donders’ gezin uitgebreid wordt hebben de twee besloten het huis alsnog in de verkoop te zetten.

Roy Donders, stylist van het zuiden

De stylist en kapper beleefde in 2013 zijn definitieve doorbraak bij het grote publiek met zijn realityserie: Roy Donders: Stylist van het Zuiden. Een jaar later gooide de Brabander opnieuw hoge ogen, door het verkopen van zogeheten “juichpakken” bij de Jumbo, omtrent het WK Voetbal in Brazilië. Donders was verder nog in verschillende TV-programma’s te zien, zoals Ik Hou van Holland, Expeditie Robinson en Lang Leve de Liefde.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Roy Donders official (@roydonderstv)

Begin dit jaar maakte Donders bekend een relatie te hebben met Michelle Bibi, een opvallend nieuwtje aangezien tot dat moment altijd werd gedacht dat de stylist homoseksueel was. Onlangs lieten de twee op Instagram weten ouders te worden.

De woning van Roy Donders in Tilburg

De woning, gelegen aan de Don Sartostraat in het zuiden van de stad, heeft een woonoppervlak van 265 m² en is instapklaar. Het stulpje heeft zes kamers verdeeld over drie woonlagen. Wat opvalt zijn de Italiaanse tegelvloer en Franse schouw met gashaard.

Roy Donders

De keuken is van de nodige inbouwapparatuur voorzien, en geeft tevens toegang tot het balkon. Aan de achterkant is een ruimte die momenteel in gebruik is als salon. Deze is echter ook uitermate geschikt als speel- of studeerruimte. In de badkamer is een comfortabele whirlpool te vinden. Aan luxe ontbreekt het u ook zeker niet, in de tuin vinden we namelijk een jacuzzi, sauna en Turks stoombad.

Roy Donders

Donders kocht de woning in 2016 voor € 235.000. In 2020 poogde hij hem te verkopen voor € 465.000, maar nu staat de woning te koop voor € 550.000. Heeft u interesse? Bekijk dan hier de Funda-advertentie.