In de Gelderse hoofdstad Arnhem staat een werkelijk prachtige designvilla te koop. De villa, gelegen in het rustige deel net buiten de stad, ligt aan een meer en geeft een over een meertje en het daarachter gelegen natuurgebied. Wij namen even een kijkje.

Perceel van 975 m² en woonoppervlak van 323 m²

De villa werd in 2018 gebouwd aan, volgens de advertentie, de mooiste plek aan de 0ever van het meer. De woning ligt op een perceel van 975 m², en heeft een totaal woonoppervlak van 323 m². Op het Noordereiland in Arnhem – waar deze villa ligt – zijn meerdere moderne designvilla’s te vinden, allen geïnspireerd op de stulpjes zoals we die kennen uit Californië.

Villa Arnhem

In de woning valt gelijk de hotel-achtige sfeer op. De huidige bewoners hebben zich laten inspireren door interieurontwerper Eric Kuster en het Armani hotel in Dubai, waardoor de woning een rustige en steriele uitstraling heeft. Alles is gemaakt van hoogwaardig leder en hardsteen, die de hotelsfeer nog maar eens accentueert.

Door goed doordachte symmetrie en zichtlijnen over de gehele breedte van de villa is een geraffineerd vloerplan ontstaan. Er zijn op de begane grond bijvoorbeeld geen deuren te vinden, waardoor elk gezinslid met elkaar in contact staat, maar ieder toch rustig kan studeren, koken of chillen.

Het gevoel van een luxe hotel

Bij betreden van de villa heeft u het idee dat u in een luxe hotel binnenloopt, benadrukt door de gedempte en sfeervolle verlichting, moderne trap en notenhouten kastenwand. Het toilet en badmeubel zijn afgewerkt met hoogwaardig graniet.

Aan de rechterzijde van de villa ligt de woonkamer, met gigantische glazen wand die een prachtig uitzicht geeft over het meer. De deuren in de gevel zijn elektrisch bedienbaar. In de woonkamer vinden we een wand met TV en gashaard, ideaal voor een sfeervolle winteravond.

Villa Arnhem

Aan de andere zijde van het huis is een ruime keuken gerealiseerd. In de keuken valt gelijk het imposante kookeiland op, en is uiteraard voorzien van alle benodigde inbouwapparatuur. Aan de keuken ligt ook de bijkeuken, met aansluitingen voor een wasmachine en droger, een technische ruimte en opslag.

Vier ruime slaapkamers

Op de eerste verdieping vinden we de vier ruime slaapkamers. Alle vier de slaapkamers zijn voorzien van airconditioning. De master bedroom is gericht op het water, en vanuit het ligbad dat in deze kamer staat kunt u eindeloos genieten van het idyllische uitzicht. Aangrenzend vinden we de badkamer met inloopdouche, en prachtige wasmeubels met designkranen. Ook in de badkamer voert graniet de boventoon.

Villa Arnhem

Verder vinden we nog een kleedruimte met kaptafel, en een tweede badkamer, voorzien van inloopdouche, badmeubel en wandcloset.

Deze villa heeft alles wat u zich maar kunt wensen. Heeft u interesse in dit prachtige moderne stulpje, met fantastisch uitzicht over de natuur, net buiten het sfeervolle Arnhem? Voor € 2.200.000 waant u zich elke dag even in Beverly Hills. Bekijk hier de Funda-advertentie.