Cristiano Ronaldo zal ongetwijfeld een zure nasmaak overgehouden hebben aan het WK in Qatar. De prijzenkast bij huize Ronaldo staat overvol, maar één trofee mist nog: de wereldbeker. Dit WK in Qatar was zijn laatste kans om deze illustere prijs in de wacht te slepen, maar u weet inmiddels de uitkomst. Portugal vloog er in de kwartfinale tegen Marokko uit en Lionel Messi slaagde, die dezelfde missie had, mocht de beker als eerst in de lucht houden.

Kerst bij familie Cristiano Ronaldo wordt gevierd met Louis Vuitton en een Rolls-Royce

Ronaldo verliet het WK 2022 in tranen, maar zijn vriendin Georgina Rodriguez (met een eigen Netflix-documentaire ‘Soy Georgina’) weet wel hoe zij zijn tranen kan drogen. Met een nieuwe Rolls-Royce natuurlijk. Als Kerstcadeau. Want bij één van de meeste gerespecteerde en beste voetballers ter wereld kan je uiteraard niet aan komen kakken met een stapeltje krasloten en een deodorant.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Georgina Rodríguez (@georginagio)

Ook Ronaldo liet deze festiviteiten niet zomaar aan zich voorbij gaan en in ruil gaf hij haar een nagenoeg complete collectie van Louis Vuitton. En ook de kinderen kunnen niet vergeten worden. De jongsten ontvingen nieuwe fietsjes, terwijl Cristiano Jr. een racesimulatiespel onder de boom zag liggen met zijn naam erop.

De Rolls-Royce zal zich bij zijn immense wagenpark voegen die qua waarde naar verluidt oploopt tot meer dan € 20 miljoen. Voornamelijk door de exclusieve Bugatti’s, Mercedessen én Rolls-Royces.

Nieuwe potentiële werkgever van Ronaldo

Binnenkort mag Ronaldo 38 kaarsjes uitblazen, maar dit is voor hem geen reden om het rustiger aan te doen. Want leeftijd zegt niet alles. Vraag dat maar aan Zlatan Ibrahimović. Bovendien bleek uit een test in 2018 dat hij fysieke kenmerken heeft van een 20-jarige heeft, dus hij kan nog wel even vooruit.

Volgens bronnen is de kroonprins van Saoedi-Arabië, Mohammad bin Salman al-Saoed, bezig met het vastleggen van de Portugees. Niet alleen is hij de eigenaar van Newcastle United, maar ook van de Saoedische topploeg Al-Nassr. Naar verluidt gaat de Portugese vedette zo’n € 200 miljoen per jaar verdienen en tekent hij een contract voor tweeënhalf jaar, aldus de Spaanse sportkrant Marca. Indien dit het geval is, wordt Ronaldo de best betaalde sporter aller tijden.