Het controversiële WK in Qatar nadert inmiddels zijn einde. Alleen de WK-finale tussen grootmachten Argentinië en Frankrijk moet nog gespeeld worden. Daarmee is een Amerikaanse man weer een stukje dichter bij zijn potentiële monsterlijke winstbedrag van $ 550.000 gekomen. Dat bedrag wint hij namelijk als Frankrijk het toernooi daadwerkelijk weet te winnen.

Man kan $ 550.000 winnen bij WK-winst Frankrijk

De man kan dit bedrag met een inzet van slechts $ 26 dollar winnen. De desbetreffende man heeft vorig jaar al een aantal voorspellingen gedaan op basketbalwedstrijden, hockeywedstrijden en voetbalwedstrijden. Te zien is dat de gedane voorspellingen al zeker een jaar teruggaan, met de Premier League-winst van Manchester City in het seizoen 2021/2022. Tot nu toe heeft de man elke inzet goed gehad. Het momenteel te winnen bedrag staat op $ 21.452, wat natuurlijk al absurd hoog is met een dergelijk lage inzet. Maar de Amerikaan heeft naar eigen zeggen nog geen uitbetaling-mogelijkheid gekregen waar hij direct warm van werd en wacht dus tot zondagmiddag 18 december.

WK-winst Frankrijk $ 500.000

Frankrijk topfavoriet in WK finale

Na de uitschakeling van absolute topfavoriet Brazilië in de kwartfinale tegen Kroatië, geldt Frankrijk aan de hand van sterspeler Kylian Mbappé nu als voornaamste kanshebber. Zij staan in de finale tegen het Argentinië van fenomeen Lionel Messi, dat in de kwartfinales ondanks de geweldige invalbeurt van Wout Weghorst wist af te rekenen met Nederland en in de halve finale met Kroatië.

Frankrijk stond in de halve finale tegenover de revelatie van dit WK, Marokko. Het land dat vooraf geen enkele kans kreeg om ver te komen maakte indruk door zowel België en Spanje als Portugal te verslaan. De vechtmachine van bondscoach Walid Regragui strandde uiteindelijk tegen de simpelweg betere Fransen.

De Fransen lijken ook door de publieke opinie sterker te worden ingeschat dan de Zuid-Amerikaanse tegenstander. Via een poll van het AD kreeg Frankrijk 53% van de stemmen op de vraag wie het WK wint. Wel is zeker dat de man over stalen zenuwen en over een behoorlijke portie lef beschikt.

UPDATE: De desbetreffende man heeft nog voor de finale een bod gekregen van $ 283.000, welke is geaccepteerd.