Terwijl de meesten járen moeten zweten en zwoegen om succesvol te kunnen worden, en zelfs dat is meestal niet genoeg, zijn er hedendaags manieren om makkelijker geld te verdienen. Crypto is daar een treffend voorbeeld van, maar vrouwen, en met uitzondering ook mannen, kunnen fortuinen verdienen op Instagram of OnlyFans.

Corinna Kopf maakt OnlyFans-account aan

Ze verdiende de 19-jarige Bhad Bhabie verdiende in 2021 $ 49 miljoen met OnlyFans, maar zij is niet de enige grootverdiener. Ook de 26-jarige Corinna Kopf verdiende een astronomisch bedrag in de eerst paar dagen nadat ze haar profiel aanmaakte op de beruchte website van de Oekraïens-Amerikaanse zakenman Leonid Radvinsky.

De 26-jarige Corinna is YouTuber, streamer en Instagram-influencer. Sinds 2015 is ze een volwaardig lid van de VlogSquad-groep van de bekende YouTuber David Dobrik en op Instagram staat de teller die haar volgers bijhoudt op het moment van schrijven op 6,7 miljoen. Op TikTok is dat 4,7 miljoen. Op beide platforms laat ze overigens ook al weinig aan de verbeelding over.

@corinnakopflet me be your baby mama♬ sonido original – soof!

$ 1 miljoen verdiend in 48 uur

Voordat ze besloot exclusieve content te delen op OnlyFans, had ze dus al fanbase bij elkaar gesprokkeld. Iets waar ze goed gebruik van heeft gemaakt. In een YouTube-video in 2021 van David Dobrik vertelt Corinna meer dan $ 1 miljoen te hebben verdiend in de eerste 48 uur dat haar account aangemaakt was. In de video vraagt ​​Dobrik haar te vertellen hoeveel ze tot nu toe heeft verdiend. “Het is eigenlijk niet zo gek als je denkt,” zegt ze, en herziet dan: “Nou, het is gek.”

Met een deel van dat bedrag besloot ze naar een casino te gaan, waar ze vervolgens met nog eens $ 30.000 extra naar huis ging. Slechts twee maanden nadat de onthulling plaatsvond, beweerde Kopf dat ze alweer $ 4,2 miljoen had verdiend. Hoewel het onduidelijk is hoeveel geld ze sindsdien precies heeft verdiend, kunnen we stellen dat ze haar schaapjes op het droge heeft en haarzelf mag rekenen tot de topverdieners van het pay-to-view platform.