Bram Moszkowicz is de afgelopen jaren het middelpunt van controverse en negativiteit. De ooit zo gerenommeerde advocaat schuift nu regelmatig aan bij programma’s als Shownieuws, om het laatste nieuws rondom bekend Nederland te bespreken. Moszkowicz is nu zelf wederom onderwerp van gesprek; zijn villa in het Noord-Hollandse ‘s-Graveland is nu zowel te huren als te kopen.

Villa van Bram Moszkowicz te koop aangeboden

De villa staat in ‘s-Graveland, een dorpje vlakbij Hilversum. De hoekwoning heeft een woonoppervlak van 148 m². De omgeving van de villa is werkelijk beeldschoon. Het witte stulpje kijkt uit op de weilanden en achter de woning is een brede vaart te vinden.

Villa Bram Moszkowicz

De villa is onderverdeeld in twee woonlagen. Daarover zijn drie slaapkamers en twee badkamers en toiletten verdeeld. Op de begane grond vinden we een riante woonkamer met eetkeuken die over alle nodige inbouwapparatuur beschikt. Vanuit daar belandt u middels de openslaande deuren op het achterterras.

Villa Bram Moszkowicz

Bram Moszkowicz stond vroeger bekend als misschien wel de beste advocaat des lands. Hij heeft in zijn leven veel prominente namen verdedigd, zoals de oud-president van Suriname Desi Bouterse, maar ook Geert Wilders, Willem Endstra, Cor van Hout en Willem Holleeder. Echter gingen in 2015 een aantal van Moszkowicz’ vennootschappen failliet. Al vanaf 2012 kreeg Moszkowicz te maken met de Belastingdienst, vanwege een onjuiste financiële administratie en daaropvolgende onverklaarbare uitgaven. Het resulteerde dat de geboren Maastrichtenaar in 2019 uit het ambt werd gezet. Die beslissing probeerde hij een jaar later nog wel terug te draaien, maar tevergeefs. Sindsdien is hij actief binnen de televisiewereld.

Zowel te huur als te koop

De villa wordt op Funda aangeboden voor een bedrag van € 850.000. Maar, als u dat te gortig vindt heeft u ook de mogelijkheid de villa te huren. Dat kost u zo’n € 2.000 per maand. Daar dient overigens wel een borgsom van zo’n € 400 over te worden betaald. Bekijk hier de advertentie.