Van absurd asociale tiener te gast Dr. Phil (in september van 2016), naar rapster en steenrijk OnlyFans-model: het overkwam Danielle Bregoli, beter bekend onder haar artiestenaam Bhad Bhabie. De Amerikaanse werd wereldberoemd door haar stupide uitspraken, zoals “Cash me outside, how ‘bout dah?”, en vult haar zakken sinds vorig jaar via OnlyFans.

Bhad Bhabie start een OnlyFans-profiel

Op 14 september 2016, op pas 13-jarige leeftijd, waren Bregoli en haar moeder te zien in Dr. Phil, waar haar bizarre gedrag werd besproken. Ze stal onder andere auto’s en gedroeg zich als een verwend nest. Ze claimde dat zij de reden zou zijn voor de hoge kijkcijfers van het programma en vervolgens begon ze een rapcarrière.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Bhabie (@bhadbhabie)

Wonder boven wonder kwam dat van de grond en ze sleepte zelf een contract binnen bij Atlantic Records. Tegelijkertijd bouwde ze een social media-imperium op en daarna besloot ze het over een andere boeg te gooien en maakte ze, kort na haar 18e verjaardag, een OnlyFans-account aan. Ook niet zonder succes. Binnen de eerste zes uur na het starten van haar profiel verdiende ze naar eigen zeggen al maar liefst $ 1 miljoen.

“Voor slechts $ 24 per maand hebben fans toegang tot lingerie en in badpak geklede foto’s van Bregoli, die haar abonnees aanmoedigt om fooien te geven en meer expliciete inhoud privé te ontvangen. De 19-jarige verdient evenveel als Hollywood-topacteurs en meer dan TikTok-sterren”, schreef zakenblad Forbes.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Bhabie (@bhadbhabie)

Jaarlijkse inkomsten in 2021

In april van 2022 beweerde dat ze maar liefst $ 49 miljoen heeft verdiend aan OnlyFans in 2021, wat haar nummer 16 maakte van de mensen met de hoogste inkomsten op het platform. Online ontstond een discussie en velen geloofde haar niet. Binnen een week klaarde de 19-jarige de lucht door een screenshot te delen van haar vermeende inkomstenpagina met het bijschrift “Go cry about it, bitch.”

Inkomsten OnlyFans Bhad Bhabie

Conclusie; onwerkelijk veel geld voor iemand die over twee jaar pas legaal mag drinken. En dan te bedenken dat die € 50 miljoen exclusief haar muziek- en sponsorinkomsten is.