“Een parel in Aalsmeer! Unieke buitenkans! Een droom van een huis!”. Volgens de makelaar is deze woning het alle drie tegelijk. Deze villa is onder architectuur “op het hoogste niveau verbouwd” en voorzien van een strakke afwerking en moderne materialen. Ook kan de volgende bewoner iedere dag zijn auto op eigen terrein parkeren en gebruik maken van een prachtige voor- en achtertuin.

Op loopafstand van het Amsterdamse Bos

Met het Amsterdamse Bos op in de buurt is het hier ongetwijfeld fijn wonen. De koper krijgt namelijk een perceel van 2.011 m², bereikbaar via een automatische poort met oprijlaan, tot zijn beschikking en kan rekenen op een moderne afwerking en luxe voorzieningen. Uitermate geschikt voor personen die Abraham of Sara al hebben gezien, of minder validen, want de woning heeft maar één woonlaag.

De zeer lichte en ruime woonkamer heeft een gashaard en op maat gemaakte kastenwanden. Alle ruimtes zijn voorzien van hoogwaardige ingebouwde geluidssystemen van B&W en Sonos. De aangrenzende woonkeuken is op maat gemaakt en voorzien van een prachtig granieten aanrechtblad met en allerlei keuken- en inbouwapparatuur.

Aalsmeer

Stoom afblazen kunt u doen in de sportschool, terwijl wijlen gitarist Jimi Hendrix u toekijkt en wellicht aanmoedigt met een gitaarsolo via het geluidssysteem. Ziet u het zich al voor u? Alle drie de slaapkamers zijn gelegen aan de achtertuin, waarbij de ‘master bedroom’ een ingebouwd TV meubel bevat, evenals een kleedkamer en een zeer luxe badkamer met onder meer een ligbad en een inloopdouche.

€ 8.486 per vierkante meter.

Als u de gordijnen opent kijkt u uit op de riante tuin met zeer royale, gedeeltelijk overdekte veranda van 23 m2 met heaters, inbouwspots, maar ook een een zwemvijver en een “zeer royaal tuinhuis”. Zou u iedere dag voldaan wakker kunnen worden met dit uitzicht? Dan adviseren we u contact op te nemen met Tel Krop Makelaars. Dat kan u doen via Funda, waar we een vraagprijs zien staan van € 1.850.000, ofwel € 8.486 per vierkante meter.