De pakkenkoning van Nederland ‘OGER’ is een samenwerking aangegaan met Kien Automotiv uit Velp. Met resultaat. Namelijk twee exclusieve Jeeps “zoals u deze nog niet eerder heeft gezien”. Beide varianten van de Wangler zijn volledig onder handen genomen en worden gekenmerkt door logo’s en speciale designs van OGER.

Jeep Wrangler met de exclusieve uitstraling van OGER

OGER werd in 1990 opgericht door de broers Martin, Rob en Oger Lusink, opererend vanuit de Amsterdamse P.C. Hooftstraat. Vanuit die locatie groeide de onderneming uit tot een imperium met in 2021 een nettowinst van € 2,8 miljoen en werden er vestigingen in Den Haag, Rotterdam, Antwerpen en Haarlem uit de grond gestampt.

Maar resulteert modebewustzijn en een ondernemershart ook in een chique voortuig?

“Verlengstuk van je outfit en je persoonlijke stijl”

Om de Jeep Wrangler de juiste uitstraling en het ‘echte OGER-gevoel’ te geven, staken zowel het team van Kien als het team van OGER al hun passie in het projecten. “Met oog voor detail en aandacht voor de smaak van hun klanten, ontwikkelden de experts twee met zorg aangemeten maatpakken voor de iconische Amerikaanse alleskunner (Jeep Wrangler, red).”

Jeep Wrangler (OGER)-06

De twee varianten hebben enkelen verschillen ten opzichte van elkaar. Maar vooral de exterieurkleur maakt het onderscheid. Zo is de Jeep by ‘Oger Gran Tourer’ zilvergrijs en de  ‘Jeep by Oger Urban Cruiser’ bordeauxrood.

Allebei bevatten ze bronzen contrasterende details, zoals op de velgen en merkebleems van Jeep, maar de Urban Cruiser staat wat hoger en is uitgerust met een stalen bumper. Daardoor is dit de duurste van de twee: € 132.255. De Oger Gran Tourer bevat een prijskaartje van € 129.889.

Op 20 december vond de officiële onthulling plaats, maar wie daar niet bij was, kan alle sfeerbeelden gewoon online bekijken. Klinkt hier om al het beeldmateriaal van de twee modellen nog eens nader te inspecteren.