De charmante en riante villa van ex-voetbalscheidsrechter Björn Kuipers staat sinds een week te koop op Funda. De villa bevindt zich in een kindervriendelijke wijk en beschikt over nogal wat luxe voorzieningen. Wie op zoek is naar een echt familiehuis, is bij de woning van Kuipers aan het goede adres.

Björn Kuipers is een echte zakenman

16 jaar lang floot Kuipers op het hoogste niveau in Nederland bij de Eredivisie, maar in de zomer van 2021 kondigde hij aan er een eind aan te breien. Niet alleen in Nederland was hij een bekende scheidsrechter, want hij floot ook grote internationale wedstrijden, zoals de Champions League-finale in 2014 en de Europa League-finale in 2018.

Maar ook wanneer hij niet een fluitje in zijn mond heeft weet hij geld te verdienen. Mede dankzij het exploiteren van twee supermarkten is hij multimiljonair geworden. Kuipers kunnen we daarom ook een echte zakenman noemen.

In 2016 kocht Kuipers een vrijstaande villa in zijn geboorteplaats Oldenzaal, een stad in de gemeente Twente, voor € 720.000 en liet er vervolgens een hypotheek op vestigen van € 725.000. Het huis staat nu te koop voor een bedrag van € 1.095.000. Omgerekend ligt er dus een winst van maar liefst € 400.000 in het verschiet.

Villa Björn Kuiper

Foto: Funda

De villa werd in 1999 gebouwd en heeft een woonoppervlak van maar liefst 408 vierkante meter. Het huis beschikt over vier slaapkamers en twee badkamers. De masterbedroom heeft een eigen inloop kast en een en suite badkamer. Deze badkamer is uitgerust met een ligbad, dubbele wastafel, een stoommachine en een ruime douchehoek.

Villa Björn Kuiper

Foto: Funda

De ruime woonkamer is voorzien van een open haard en is verdeeld over twee zitgedeeltes. De aansluitende keuken heeft talloze voorzieningen, zoals een wijnkoelkast en een ingebouwd koffieapparaat. Aan de keukentafel kunt u genieten van een culinaire maaltijd met op de achtergrond een elektrische open haard. Via de keuken kunt u zo twee kantoorruimtes in lopen en hierdoor kunt u dus gemakkelijk vanuit huis werken.

Tuin Björn Kuiper

Foto: Funda

De woning staat op een kavel van maar liefst 1.252 vierkante meter. De ruime tuin is voorzien van een terras met luxe overkapping inclusief een gashaard. U betreedt het huis via een flinke oprit, waarna u aankomt bij de carport die ruimte biedt voor meerdere auto’s.

Mocht het weer slechter zijn dan is er altijd nog de mogelijkheid om in de ruime kelder inclusief bar een heerlijk avondje te relaxen. De perfecte plaats ook om een feestje te geven met al uw amices. Na een gezellig feestje kunt u zo de fitnessruimte in lopen om de gedronken drankjes er af te sporten.

Mocht u benieuwd zijn naar verder informatie en foto’s over de villa van Björn Kuiper, dan kunt u dat hier vinden.