Zelfs wanneer de camera’s niet draaien is het een heuse soapserie bij huize Gillis. Nadat de geruchtenmolen maandenlang draaide zijn Nicol Kremers en Peter Gillis, zonder daar al te veel in detail in te treden, uit elkaar gegaan. Gillis was de broodverdiener, dus hoe nu verder voor ‘one Nicolleke’?

Nicol Kremers moet verder zonder de creditcard van Peter Gillis

Nicol Kremers heeft de afgelopen jaren financieel geleund op Peter Gillis. Zelfs het appartement van haar moeder in Spanje is van haar ex-man. Ze wil absoluut geen afscheid nemen van haar luxe bestaan, dus kan ze de Quote 501-oprichter maar beter te vriend houden, ondanks dat er geruchten zijn dat Gillis haar mishandeld zou hebben.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Nicol Kremers (@kremersnicol)

Onlangs kondigde Kremers op Instagram en TikTok aan dat ze een nieuwe auto had gekocht, een roze Fiat 500 om precies te zijn.  In de weerspiegeling van de video lijkt het alsof Peter Gillis de beeldopname heeft gemaakt. “Ik hoor van spionnen uit het dorp ’t Harde dat Peter en Nicolleke daar inderdaad samen zijn gespot”, aldus Yvonne Coldeweijer. “Vorige week riep Nicolleke op TikTok nog 33x dat ze in een Mercedes 350 (GLE, red) reed. Ik denk dat ze die terug heeft moeten geven aan Peter en dat hij een ander gesponsord autootje voor haar heeft geregeld. Moest ‘ie wel mee natuurlijk om het op te halen.”

Die Mercedes kreeg ze een paar jaar geleden als cadeau van de Massa is Kassa-ster nadat ze eerder al reed in een Porsche Cayenne Hybrid. Die sportwagen was niet geschikt om haar kinderen mee te vervoeren, dus gingen ze samen naar de autodealer voor een grotere auto.

Mercedes GLE

In een TikTok-livestream, wat ze tegenwoordig vaker doet, claimt ze de Mercedes echter alsnog te mogen houden, maar bronnen suggereren anders. De 5,20 meter lange ‘Merrie’ zou inmiddels ingeleverd zijn bij Mark Gillis, de zoon van de vakantiepark-patron.