Montana Meiland, de oudste dochter uit de familie Meilandjes, is op dit moment druk aan het klussen. Nadat ze haar 8-jarige relatie met Dirk beëindigde werd het tijd voor een nieuw hoofdstuk in haar leven en dat werd ingeluid met een nieuw nest.

Haar nieuwe woning in Noordwijk

Recent kocht Montana een nieuwe woning in Noordwijk, waar ze welgeteld € 650.000 voor zou hebben neergelegd. Het woonoppervlak bedraagt 134 m² en heeft vier slaapkamers en één badkamer. Er moet veel aan de woning gebeuren om het om te toveren tot haar droomwoning en daar is de 27-jarige klusser sinds ze de sleutel heeft gekregen druk mee bezig.

Montana deelt video’s op haar Instagram waar de progressie van verschillende kamers in haar huis op te zien zijn. Zo begon ze met het verwijderen van het oude, versleten tapijt uit haar woning. In een latere video zien we terug hoe ze er een visgraat vloer voor in de plaats brengt en meteen de muren stuct en verft in een goud-bruine kleur. Eén van de muren is als ‘statement muur’ bedekt met een behang waar een patroon op te zien is.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Montana Meiland (@montanameiland)

Later worden ook de badkamer en toiletten toegetakeld. In de ‘commands’ van haar video’s wordt door meerdere mensen gevraagd of ze alleen aan de klus is. Maar hoewel we de familie Meiland niet in de video’s terugzien, kan er zeker wel vanuit worden gegaan dat haar ‘pa’ en ‘ma’ haar helpen met het verbouwen van haar huis. Daar staan ze immers om bekend.

De simpele, witgetegelde badkamer wordt volledig leeggehaald, zodat er plaats kan worden gemaakt voor een modernere look. Er worden donkere tegels geplaatst in het toilet en de badkamer. Ook het visgraad-motief krijgt hier een comeback op de achterste muur van de ruimtes. Er worden daarnaast nog wat donkere accessoires geplaatst.

Ze zal nog wel een tijdje zoet zijn in haar klushuis, maar de eerste beelden spreken tot de verbeelding.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Montana Meiland (@montanameiland)