Het was alsof de wereld even stil stond toen Orkun Kökçü de drempel van zijn nieuwe huis overstapte. De Feyenoord-aanvoerder betaalde in 2020 € 1,5 miljoen om de sleutels te bemachtigen, maar blijkbaar voldoet het niet meer aan zijn wensen. Nu zijn  voetbalcarrière binnenkort wellicht grotere vormen aanneemt, biedt hij alvast zijn kasteel-achtige villa in Hoofddorp aan.

Wit voert de boventoon in de Hoofddorpse villa van Orkun Kökçü

Dat meldt Quote. Stap binnen in een een wereld waarin wit de boventoon voert en waar iedere hoek gevuld is met een overdaad aan porseleinen beelden, ornamenten en marmeren vloeren. Allemaal op slechts twintig minuten afstand van Amsterdam, een plaats genaamd Allegondahoeve. Voor hetzelfde geld zou het een huisartsenpraktijk kunnen zijn, maar in het bestemmingsplan staat toch echt wonen.

Deze villa beslaat 343 m² aan woonoppervlak en hoewel het modern is, is het tegelijkertijd fout met een hoofdletter ‘F’. Met een overloopzwembad, jetstream, sunshower, twee bubbelbaden en een spectaculaire tuin, is deze villa echter wel degelijk een fijne plek om te ontspannen. Geen overbodige luxe voor iemand in de topsport.

Orkun Kökçü

De begane grond van deze villa is strak ingericht. We trappen af met de zeer moderne woonkeuken met kookeiland, voorzien van alle moderne inbouwapparatuur. De riante zitkamer met open haard biedt uitzicht op de prachtige tuin, die direct toegankelijk is via openslaande deuren.

Op de eerste verdieping bevindt zich de master bedroom met toegang tot het balkon, een badkamer en-suite met bubbelbad, inloopdouche, een gigantische spiegel en twee Louis Vuitton-schilderijen. Ach, voetballers en hun liefde voor designmerken. Er zijn ook nog twee slaapkamers en een tweede zeer stijlvolle badkamer met ligbad, wastafel, inloopdouche, wc, tv en designradiator.

Overloopzwembad, douche en gym

Het overloopzwembad aan de achterzijde van de villa heeft een jetstream met de opties voor golfbad en bubbelbad. Er is een Sunshower met regendouche en aparte wc, waardoor u kunt douchen en tegelijkertijd kunt zonnen. Boven het zwembad is er een vide, die momenteel in gebruik is als gym.

De achtertuin, volledig betegeld met marmeren tegels, heeft vijvers met fonteinen, die vanaf afstand te bedienen zijn. In één van de vijvers bevindt zich een riant terras met elektrische zonwering. De gehele tuin is voorzien van speciale verlichting waardoor de villa er ’s avonds zeer indrukwekkend uitziet en om extra aandacht te vergaren, staat er een Mercedes-Benz G-Klasse op de oprit.

Betekent de verkoop een mogelijk vertrek van de uitstekend presterende Feyenoorder-aanvoerder? Onder Arno Slot floreert de Nederlandse-Turk bij de Rotterdamse club, die waarschijnlijk al rekening houden met een aanstaande transfer hun huidige smaakmaker.

Heeft u wel oren en ogen naar een voetbalvilla vlakbij de hoofdstad? Voor € 1.750.000 scoort u ‘m!

Orkun Kökçü