22-jarig model en zangeres Fabiola Volkers deelde onlangs via haar Instagram dat ze haar eerste eigen huis heeft gekocht. Daar is ze zelf erg trots op. “Vertel nooit je plannen, maar laat je stappen zien”, klinkt het in haar Instagram-story.

Eén van de ‘Echte Meisjes in de Jungle’ koopt haar eigen huis

Fabiola Volkers, geboren op 12 april 2000, is bekend geworden om televisieprogramma’s als Holland’s Next Top Model en Temptation Island VIPS, maar onlangs stond ze opnieuw in de schijnwerpers vanwege haar deelname aan het tv-programma Echte Meisjes in de Jungle.

In 2019 begon ze met haar muziekcarrière, waarbij  ‘Alles Designer‘ het eerste nummer is dat ze ooit heeft uitgebracht. Ook op sociale media is Fabiola erg actief. Zo heeft ze een Instagram en TikTok account waar ze veel op post, maar ook op YouTube zal u haar af en toe zien verschijnen.

Fabiola Volkers haar OnlyFans-inkomsten

De jonge ster heeft tijdens Echte Meisjes in de Jungle uitgelegd hoe ze aan haar geld komt, namelijk via OnlyFans. Dat is een platform waarop mensen persoonlijke beelden kunnen plaatsen en fans deze tegen betaling kunnen bekijken. OnlyFans blijkt een platform dat uiterst lucratief kan zijn, zoals we dat eerder zagen bij de de 5 topverdieners van het van origine Britse platform.

Hoeveel de Nederlandse Fabiola Volkers verdient met haar OnlyFans-pagina is niet duidelijk. Echter zal het zeker niet slecht betalen, gezien het feit dat zij met deze inkomsten een huis heeft kunnen kopen op haar 22-jarige leeftijd. De meeste mensen van haar leeftijd doen haar dat niet na!

Waar haar woning staat en wanneer ze gaat verhuizen is nog niet bekend. Wel is ze overduidelijk erg trots op haar aanwinst. “Wie had dat nou ooit verwacht? Fabiola zonder diploma, altijd dom en blond geschat,’ zegt ze in de story waarin ze onthult een woning gekocht te hebben.